Se Sunderland - Chelsea på TV 2 PL 3 og tv2sumo.no fra kl. 16.00

I januar byttet Fernando Torres klubb fra Liverpool til Chelsea. Den spanske spissen kostet Roman Abramovitsj og Chelsea hele 50 millioner pund (ca. 430 millioner kroner), men har bare scoret ett mål siden flyttet til London.

– Da jeg byttet klubb viste jeg at det ville ta tid å bli vant med spillestilen, men jeg visste ikke at det kom til å ta så lang tid, forteller Torres ifølge Daily Mail.

Les også: Fotballfrue sendte drapstrussel til Spurs-manageren

– Gamle spillere som beveger seg sakte
Mange har vært kritiske til Torres og mener at han kommer til å slite med å finne tilbake til sin gamle storform. 27-åringen forstår at fansen er skuffet over mangelen på scoringer, men vil ikke ta alt ansvar selv. I stedet fyrer han av et velrettet spark mot den eldre garde i Chelsea.

– Chelsea er kanske det minst engelske av alle lagene. Det er på grunn av spillertypene Chelsea har - gamle spillere, som beveger seg sakte og har ballen mye, og det er det klubben prøver å endre.

Må få opp farten
John Terry, Frank Lampard, Ashley Cole og Didier Drogba er alle i 30-årene og setter nok ikke spesielt stor pris på uttalelsene til Torres. For Torres sin del er det nok best at han begynner å score, og med André Villas-Boas på plass i manager-stolen mener han at det bare er et tidsspørsmål før nettopp det skjer.

– Når laget begynner å spille slik som den nye trener vil, med fart i lengderetningen, kommer det til å bli bra, sier Torres.

Les også: Premier League-Quiz: Runde 4

Lørdag drar Chelsea til Stadium og Light for å møte Sunderland. Forrige gang de to lagene spilte mot hverandre vant «gamle og trege» Chelsea 4-2.