Kristoffer Tafjord er et kjent fjes for de som følger med på årets sesong av Big Brother. Han er nemlig en av de 16 deltakerne i årets sesong, som går på Tv 2 Bliss.

Mistet faren

Les også: Kristoffer Tafjord sier «ja» til sex i Big Brother-huset

23-åringen letter nå på sløret til God Kveld Norge og forteller om en svært tøff periode i livet sitt.

– Da jeg var sytten år døde faren min av lungekreft. Han var syk i fem måneder før han døde. Han var en sterk person, og har vært den største støttespilleren i livet mitt. Det var det tyngste tapet da det skjedde. Jeg følte meg tom innvendig, men jeg tenkte at dette skal vi klare sammen, forteller Kristoffer Tafjord til God Kveld Norge.

Som 17 åring var det naturlig nok forferdelig vondt å miste en av sine nærmeste i livet, noe som har vært med Kristoffer senere i livet.

– Jeg ble en sterkere person etter dette. Jeg klarer meg mye mer selv. Tar bra avgjørelser, og ble knytta sterkt til min bror, søster og mor.

Noen kloke råd fikk han ihvertfall, før faren gikk bort.

– Det siste han faren min sa til meg var: «Få deg en jobb og få skikk på livet ditt. Ta vare på de rundt deg».

– Ikke negativ til Big Brother

Kristoffer er ikke redd for hva faren hadde tenkt om hans Big Brother-deltakelse i dag.

– Jeg tror ikke pappa hadde vært så negativ til min deltakelse i Big Brother. VI så på åpningshowet sammen da det startet i 2001.

Resten av familien til Kristoffer støtter ham også:

– Familien var ganske positive da jeg fortalte at jeg hadde meldt meg på programmet. De støtter meg uansett hva jeg gjør: Mora mi sa: «Du er 23 år. Du er voksen og bestemmer selv».