For mange av deltakerne som har meldt seg på årets «Idol» er ambisjonene høye og drømmene store. Det gjelder også 28 år gamle Maria Mohn som vi møter i kveldens Lillestrøm-program, der alle med gullbillett møtes for å kjempe om en plass i semifinalen.

Det er en sterkt preget Maria som tar en prat med TV-kameraene før hun igjen må prestere foran «Idol»-juryen. Se en smakebit på kveldens program ovenfor!

Gråter for drømmen

28-åringen har med seg både baby og egen mor på audition, men til tross for moralsk støtte tar følelsene overhånd når Maria snakker om hvorfor hun er på plass.

– Når jeg begynner å snakke om hva drømmen min er kan jeg nesten... Det betyr utrolig mye for meg, altså. Det betyr faktisk veldig mye. Jeg har prøvd å få det til som artist veldig mange ganger. Kanskje jeg gråter fordi jeg tenker at «nei, nå prøver hun igjen». Men jeg skal gi alt denne gangen! Men blir det ikke noe nå så er det vel ikke meningen, men det er for trist! Så det eneste jeg kan si er at det betyr ufattelig mye for meg.

Se hvordan Maria gjorde det på sin første audition i Oslo her!

Konkurrerte mot Kurt Nilsen

Dette er ikke første gang Maria er med i «Idol». Hun var med i 2003, den gangen Kurt Nilsen stakk av med seieren. Maria havnet blant de 50 beste. I år er strategien å by enda mer på seg selv for å komme langt.

– Da var jeg yngre og litt mer usikker, og visste ikke hvor eller hva jeg ville. Nå vet jeg mer hva jeg vil og er forhåpentligvis noe tryggere på meg selv. Jeg var nok litt sjenert. Egentlig er jeg ikke det, men det blir litt sånn når det kommer kameraer. Jeg tror ikke jeg bød nok på meg selv den gangen, har 28-åringen tidligere uttalt til tv2.no/idol.

Se også: Irritert «Idol»-dommer Greve måtte unnskylde seg

Hvor mye Maria byr på seg selv i Lillestrøm kan du se i «Idol» i kveld klokken 20.00 på TV 2. Se flere klipp og nyheter fra «Idol» på tv2.no/idol.