Kunne du tenke deg å høre hva som har skjedd med Vilde og babyen etter hun dro til Brasil? Er du nysgjerrig på hva Storm har gjort siden han forlot hotellet? Eller venter du kanskje fremdeles på at Ninni skal slippe ut av fengsel? Nå kan du være med å påvirke hvem som skal få komme tilbake til «Hotel Cæsar».

På «Hotel Cæsars» offisielle Facebook-sider fikk i forrige uke nærmere 15 000 fans komme med innspill til hvilken av karakterene de helst ville ha et gjensyn med. Noen av karakterene var mer etterspurt enn andre. Derfor har vi laget en avstemning for å se hvem av disse Cæsar-karakterene folket ønsker seg mest.

Les også: Tom Sterri ønsker din hjelp! Hva skal skje videre i «Hotel Cæsar»?

I avstemningen under kan du stemme på en av ti gamle karakterer i den populære såpeserien. Ønsker du et gjensyn med Ninni Krogstad, Svein Krogstad, Vilde Krogstad, Storm Liland Anker-Hansen, Benedikte Brubak, Viggo Hauge, Liv Liland Anker-Hansen, Sue-Astrid Wallace, Åge Nygaard eller Harald Hildring? Stem i vei, og hvem vet, kanskje blir det et gjensyn med nettopp din favorittkarakter!

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her