POTTER: Sigrid Bonde Tusvik  viste frem kjæresten Martin Jøhndal på den sorte løperen på Harry Potter premiere. (Foto: Roger Fosaas, © ps)
POTTER: Sigrid Bonde Tusvik viste frem kjæresten Martin Jøhndal på den sorte løperen på Harry Potter premiere. (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Sigrid skal finne kjæreste til 70-åring

– Damene var heite, så dette blir moro, sier Ragnar Bjørnstad

I fjor fant Sigrid Bonde Tusvik kjærligheten på TV, med sitt datingprogram «Sigrid søker kjæreste» på NRK3.

Her fant Sigrid kjærligheten med Martin Jøndahl og de to er fremdeles et par.

Nå er Sigrid tilbake med nok et datingprogram,«Sigrid søker selskap», men denne gangen skal hun finne kjæreste til tre andre personer. Og eldstemann er på 70 år skriver Dagbladet i dag.

– Vi har funnet tre herlige mennesker fra Indre Østfold, langt unna storbyer som Fredrikstad og Sarpsborg, forteller Sigrid til avisen.

Les også Sigrid Bonde Tusvik: – Jeg ønsket Henrik død

Fant dem på nettdating

De tre deltakerne har ikke meldt seg på programmet selv. Sigrid har funnet dem på nettdatyngbyråer eller ved å gå på nærbutikken og spørre folk om dem som kunne passe.

– Derfor har vi fått litt sånne mutte, men ærlige folk. De som er helt seg selv uten dette oppskrudde realitygenet man ofte ser på TV, sier Tusvik.

Hun forteller videre at dette programmet ikke vil komme til å bli som «Jakten på kjærligheten» fra TV 2. Hun sier at dette programmet ønsker å både vise det som går bra og det som går galt, rett og slett fordi hun ikke ønsker å lure seerne.

Ragnar Bjørnstad på 70 år fra Rakkestad, kunne fortelle at han var svært fornøyd med utvalget av damer som han har fått prøve seg på i programmet.

– Damene var heite, så dette var moro, kunne Ragnar fortelle.

Et helvete å være singel

Til «God kveld Norge» har Sigrid tidligere kunnet fortelle at det finnes også en personlig grunn til å lage den nye TV-serien.

– Det er et helvete å være singel, sier Sigrid som synes det var vanskelig å komme hjem etter en bytur.

– Da jeg kom hjem fra byen alene, endte det med at jeg «rugget» meg selv i søvn. Det vil si at jeg gråt høylytt inn i puten mens kroppen vaket fram og tilbake, sier Sigrid.

Les mer: Sigrid Bonde Tusvik: – Et helvete å være singel

Les også: Sigrid Bonde Tusvik vil omskape kjæresten i julen