Allerede før sin audition fikk «Idol»-deltaker Vegard Leite (19) krasse tilbakemeldinger fra dommerne. I tirsdagens program fikk vi se Gunnar Greve hisse seg opp over det han mente var 19-åringens mangel på ambisjoner fordi han drømmer om å spille på pub.

– Hvis du har lyst til å synge på pub har du ingen verdens ting å gjøre i «Idol»! Helt seriøst. Jeg blir litt irritert. Det er så mange som kommer på disse auditionene, dette betyr alt for dem og det eneste de vil er å lykkes med drømmen om å bli popstjerne. Hvis du virkelig har mest lyst til å synge på pub så er det best at du gjør det.

Etter at Vegard hadde sunget, fikk pipa derimot en annen tone. Se auditionen og Greves unnskyldning ovenfor!

Les også: Isak (15) ble fridd til etter sin «Idol»-audition

– Sorry, unnskyld, beklager!

Allerede noen sekunder inn i sangen, innser Greve at han har gått på en smell. Det er en ydmyk dommer som uttaler seg etterpå:

– Vet du hva... Jeg har «dritte på leggen», som vi sier i Bergen. Det er ikke bare ordene jeg må spise, men jeg må ut på gangen og spise genseren og buksen min og alt annet. Det er faen meg noe av det fineste jeg har hørt i hele dag! Og... på en pub? Du kan bare glemme det! Du bør være på scenen foran masse mennesker og kanskje veien til topp i «Idol», for det var dritbra! Sorry, unnskyld, jeg beklager!

Vegard Leite i Idol (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Se også: Denne dama skapte full dommersplid

Marion Ravn bobler også over av entusiasme.

– Jeg synes det er Bergens beste audition! Det var SÅ fint. Du har en helt fantastisk stemme.

Med fire ja fra dommerne går altså Vegard videre i konkurransen, og blir å se i Lillestrøm-programmene som går torsdag og fredag denne uka.

Vil spille på stor pub

Når Vegard har kommet ut av auditionrommet innrømmer han at han fortsatt ikke har gitt opp den tilsynelatende uambisiøse pubdrømmen.

– Du sa jo at du hadde lyst til å spille på pub? spør programleder Ravi.

– Ja, kanskje en stor pub, svarer 19-åringen.

Se flere klipp og nyheter fra «Idol» på tv2.no/idol.