Artisten Justin Timberlake gjør suksess som skuespiller, og i sin nyeste film «Friends with Benefits» går det heftig for seg i dampende scener med vakre Mila Kunis.

De to kobles nå som par, men ingen av de to har så langt bekreftet kjærlighetsryktene.

God tone

Da «God kveld Norge» nylig møtte duoen i Paris, var de svært så hemmelighetsfulle om ryktene, men de la ikke skjul på at de har blitt svært gode venner under filminnspillingen.

– Ja, absolutt, sier Timberlake.

– Skuespillere er statistisk sett veldig pene å se på, men ikke alltid like hyggelige. Jeg var veldig heldig som fikk jobbe med en så hyggelig person på denne filmen.

Se intervjuet i videovinduet over.

Les også: Justin Timberlake og Mila Kunis om terroren: – Hei Norge! Vi støtter dere!

Sexscener

Både Justin og Mila har begge lagt forhold til andre superstjerner bak seg.

Mila var lenge sammen med «Alene Hjemme»-stjernen Macaulay Culkin, mens Timberlake har ekskjærester som Britney Spears, Cameron Diaz og Jessica Biel på CV-en.

Det tok to hele uker å spille inn alle sexscenene mellom Justin og Mila i «Friends with Benefits», noe de synes var helt ok.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

friendswithbenefits (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)

– Jeg ble ikke ubekvem av å se på han, jeg var faktisk ganske komfortabel, sier Mila til «God kveld Norge» med glimt i øyet.

– At Mila var avkledt brydde meg ikke i det hele tatt, føyer Justin til.

Les også: Mila Kunis: – Uforpliktende sex er som kommunisme

Hardt arbeid

Både Mila og Justin har rukket å bli populære superstjerner, men de har ikke latt kjendisstatusen gå til hodet på dem.

– Man går ikke hjem og plukker opp hundens avføring noe annerledes enn hva andre gjør. Man føler seg heldig som har en jobb lik denne, for det føles ikke ut som en jobb. Det er morsomt, men det er også hardt arbeid. Jeg tror man må investere i de riktige tingene. Både jeg og Mila har en flott familie, og det er det som er ekte – alt annet er en illusjon, sier Timberlake.

Les også: – Folk som sier de ikke kan gå ned i vekt lyver