I kveld fikk vi se «Idol»-sirkuset lande i Stavanger, der det var hard kamp om gullbillettene som sikrer deltakerne videre plass i konkurransen.

Blant de oppmøtte var 17 år gamle Lars Møll Kleiven, som øyeblikkelig fanget dommernes oppmerksomhet med sitt to meter høye vesen. Etterhvert viste seg at det ikke var det eneste de skulle huske ham for - 17-åringen imponerte nemlig stort med sin fremføring av The Scripts «The man who can't be moved». Se Lars' audition og dommernes reaksjoner ovenfor!

Spesielt Hans Erik Dyvik Husby virket imponert.

– Jeg som rockesanger må jo si at: Fy søren for en stemme du har! Du fenger fra første strofe, og det var virkelig bra!

Storesøster «Idol»-finalist

Med i kveldens program var også Catharina Vu (16), som hadde med seg storesøster Anh. Hardcore «Idol»-fans vil nok kjenne igjen den eldste søsteren fra 2004-sesongen av «Idol», der hun var en av finalistene.

Se hvordan det gikk med lillesøster her:

Skalv i fingrene

Stig Arne Alfredsen (19) skalv litt i fingrene under sin audition og fant derfor ut at det var best å legge fra seg gitaren før han gikk igang.

Se hans audition her:

Anspent før audition

19 år gamle Marlen Tjøssvoll har tidligere uttalt til tv2.no/idol at stemningen var svært anspent før hun skulle inn til auditionrommet for å synge for dommerne.

Hvordan det til slutt gikk med 19-åringen kan du se her:

Slik gikk det med nervøse Mino

Marlen i videoen over var ikke den eneste som kjente på «Idol»-nervene. Tidligere i dag fikk vi se hvor nervøs Mino Rabenja (17) var før hennes Stavanger-audition.

Se hvordan det gikk med henne, Magnus Bokn og Christian Beharie i klippet nedenfor:

– Nå ble jeg rørt, rett og slett

Hilde Selvikvåg (19) fremførte en Hellbillies-låt på sin audition. Det endte med en enstemmig dommerkvartett.

– Nå ble jeg rørt, rett og slett. Jeg mener det virkelig, det var helt fantastisk! var Gunnar Greves reaksjon på fremføringen.

Se Hildes audition her:

Ikke gull for alle

Det var dessverre også mange som ikke klarte overbevise dommerne om at de var verdige en gullbillett og sjansen til å gå videre i jakten på Norges neste superstjerne.

Et knippe av disse kan du se her:


Se flere klipp og nyheter fra «Idol» på tv2.no/idol.