NYTT KONSEPT: Joggejeansen promoteres som et avslappet alternativ til vanlige jeans.
NYTT KONSEPT: Joggejeansen promoteres som et avslappet alternativ til vanlige jeans.

Joggejeans: Endelig er den her

Nå trenger du ikke lenger være flau over å bruke joggebukse utenfor treningsstudioet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Er du av typen som hopper i joggebuksa med en gang du har kommet deg innenfor døra hjemme? Og skulle du ønske at du kunne bruke joggebuksa også utenfor husets fire vegger uten at det ser ut som om du kommer rett fra trening? Nå kan du det. Glem alt om slitne og ufikse joggebukser. Joggejeansen kan nemlig brukes både til hjemmekos, hverdag og fest.

Har du prøvd joggejeansen? Fortell oss i kommentarfeltet under?

LES OGSÅ: Fremtidens motetalenter

Hybrid mellom jeans og joggebukse

Så var den endelig her - joggejeansen. En slags hybrid mellom en klassisk jeans og en joggebukse, signert Diesel. Joggejeansen er en jeans med en joggebukses egenskaper. Stoffet i joggejeansen er fremstilt på samme måte som det elastiske jersey-stoffet du kanskje kjenner fra mange fritidsplagg, men ser ut som denim. Joggejeansene har også den karakteristiske denimvasken som kjennetegner Diesels tradisjonelle jeans.

LES OGSÅ: Gatemote: Hva har du på deg?

Testet ut av motebloggerne

Joggejeansene er testet ut av over 40 motebloggere verden over, inkludert lesere av den populære gatemotebloggen Lookbook.nu. Blant prøvekaninene er den britiske motebloggeren og trendsetteren Susie Lau, som står bak motebloggen «Style Bubble».

– Det er jo ikke egentlig jeans i det hele tatt, men joggebukser som ser ut som denim, er hennes konklusjon.

FOR BEGGE TO: Joggejeansen kommer i modeller både for kvinner og menn.
FOR BEGGE TO: Joggejeansen kommer i modeller både for kvinner og menn.

LES OGSÅ: Stjel stilen: Kle deg som Alexa Chung

– Det slo meg hvor myke de er ta på, tekstilen er myk og komfortabel med en blanding av bomull, polyester og elastan. Perfekt når man skal slappe av eller for travle dager når du vil føle deg komfortabel og stilig, sier motebloggeren Connie på Denimology.com.

LES OGSÅ: 6 trender vi har tro på

– Jeg kan ikke si at disse er de mest flatterende par Diesel-jeans jeg har prøvd, for det er de ikke, men de er nok det mest behagelige paret med jeans jeg har brukt. Jeg kan bruke dem hjemme eller sove i dem, de er bokstavelig talt så myke og komfortable, sier bloggeren Lorna Burford på Denimblog.com, som imidlertid er usikker på hvordan man kan style disse buksene..

– Jeg tror ikke de vil se så bra ut sammen med høye hæler eller med veldig feminine klær, da de ikke har en slik look. De passer nok bedre med en litt avslappet og «quirky» stil.

LES OGSÅ: Oslo Fashion Week: Sjekk ut det beste fra moteuka

Denne artikkelen er skrevet av Kjersti Skar Staarvik og Ida Elise Eide Einarsdóttir