Det verdenskjente mediumet Lisa Williams (t.h) og hennes partner, Holly Riddel, som også er et medium svarte God morgen Norges lesere i nettprat.  (Foto: Stine Raste Amundsen)
Det verdenskjente mediumet Lisa Williams (t.h) og hennes partner, Holly Riddel, som også er et medium svarte God morgen Norges lesere i nettprat. (Foto: Stine Raste Amundsen)

Lisa Williams stilte til nettprat, les svarene her

– Jeg formidler kontakt mellom døde og levende, sier Lisa Williams som er verdensberømt selverklært medium og klarsynt.

Britiske Lisa Williams er er verdensberømt «medium» og klarsynt. Williams påstår at hun har evnen til å kommunisere med åndeverdenen og sjeler som er gått over til «den andre siden».

– Jeg kan kommunisere med den andre siden. Hvis noen har gått bort, kan jeg formidle beskjeder og hjelpe dem med overgangen til livet i det hinsidige. Jeg vil gi dem som fortsatt lever den samtalen de så sterkt ønsker, sier Williams.

Les også: Lilli Bendriss: – Jeg satt og så på hendene mine, og alt falt på plass

Les også: Spådde at barnebarnet skulle fødes fredag den 13.

Så ånder som fireåring

Williams oppdaget sin spesielle evne da hun var fire år. Da tenkte hun ikke så mye over det og trodde det var normalt.

Blant annet kunne hun se hender, ansikter og folk komme ut av vegger. Først da hun ble eldre skjønte hun at ikke alle andre så det samme som henne.

Hun forklarer at åndene komme til henne.

– Det begynner med at jeg hører stemmer og ser ting. Jeg bruker alle sansene så jeg kan føle berøring eller smerte fra noen. Så gir jeg beskjeden videre.

– Alle har overnaturlige evner

Å være et medium er, ifølge Williams, en gave, men hun mener alle har overnaturlige evner.

Hva kan vi gjøre for å utvikle disse evnene?

– Mediter. Still spørsmål. Lytt på svarene. Hør på stemmene. Og stol alltid på dine instinkter. Den følelsen vi har av at vi vet noe, stemmer oftest.

Les også: Bli kvitt angst og fobier på minutter. Lær metoden her!

Lisa Williams er britisk, men bor nå i Los Angeles, og lever av å være et medium. Nå er hun på Norges-turné.  (Foto: Stine Eriksen)
Lisa Williams er britisk, men bor nå i Los Angeles, og lever av å være et medium. Nå er hun på Norges-turné. (Foto: Stine Eriksen)

Kan tenke seg å bo i Norge

Sist Williams var i Norge var forestillingene hennes utsolgt flere måneder i forveien. Selv tror hun grunnen til hennes enorme popularitet i Norge er at vi ikke er like bundet av religion som for eksempel i England og bibelbeltet i USA.

– Dere er en nasjon av kjærlighet, et folk som er villig til å dele og er åpen for spiritualitet. Dette er et land jeg kunne tenkt meg å slå meg til ro i, sier hun.

Vi åpner for det overnaturlige

Williams mener vi har fått en ny åpenhet for åndelige dimensjoner de senere årene.

– Media har brakt det ut og gjort det normalt. Folk er mer åpen og når vi snakker om det, spres det, sier Williams.

Men Williams møter ofte folk som er kritisk til det hun driver med, og har forståelse for at folk kan være skeptisk. Hun har selv vokst opp med en far som aldri har trodd på det hun har drevet med.

– Jeg sløser ikke energi på skeptikerne, men fokuserer heller på dem som tror, sier Williams.

Les også: Sytete venninner er energityver

God business

Lisa Williams bistår ofte politiet med sine evner, men dette er oppdrag hun ikke markedsfører. Hennes bøker, TV-show og turneer reklameres det derimot kraftig for, og Williams innrømmer at hun lever godt av sitt yrkesvalg.

– Jeg er profilert og tjener penger på dette. Men det er dessverre mange useriøse aktører der ute som utnytter folks åpenhet, sier hun.

Les svar fra nettprat under!