Kongsvingers Martin Linnes har kommet til enighet med Molde om en overgang. Midtbanespilleren blir en del av Ole Gunnar Solskjærs mannskap etter årets sesong.

– Det stemmer at Martin Linnes er klar for Molde. Vi fikk informasjonen fra Molde sent i går kveld, sier daglig leder i Kongsvinger, Synne Stolpe, til glomdalen.no.

LES OGSÅ: - Molde vil kjøpe Godset-back

Bosman
19-åringens kontrakt går ut med KIL etter 2011-sesongen og går vederlagsfritt til rosenes by. Kongsvinger skal ikke ha vært klar over at unggutten hadde gått i konkrete samtaler med moldenserne.

– Martin har kontrakt med oss ut sesongen. Vi har ikke klart å få han i tale og han er i en posisjon der han fritt kan snakke med andre klubber, sier Stolpe.

– Vi fikk en mulighet til å slippe ham nå, men tilbudet var ikke interessant nok for oss i den posisjonen vi befinner oss i.

LES OGSÅ: Molde-bud på Hovland
LES OGSÅ: Solskjær henter Jo Inge Berget til Molde

Nye utfordringer
Dermed venter et stort steg opp for Linnes, som går fra en Adeccoliga-klubb per i dag liggende på 11. plass til Ole Gunnar Solskjær og Molde som nå har en luke på åtte poeng ned til serietoer Tromsø. Nylig hentet Molde-manageren også Jo Inge Berget – i tillegg skal moldenserne i disse dager også kjempe for å sikre seg Sogndals forsvarsspiller Even Hovland og Strømsgodset Lars-Christopher Vilsvik.

Linnes har tidligere spilt for Sander IL, og signerte for Kongsvinger høsten 2009 – en uke før klubben rykket opp til Tippeligaen. Unggutten debuterte for KILs A-lag i mai 2010, og har startet 19 kamper for Kongsvinger i årets Adeccoliga-sesong.

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk