Martin Linnes kan vise tommel opp for ny klubb. (Foto: Torgersrud, Marius/Scanpix)
Martin Linnes kan vise tommel opp for ny klubb. (Foto: Torgersrud, Marius/Scanpix)

Kongsvingers Martin Linnes klar for Molde

Ole Gunnar Solskjær henter nok et ungt talent.

Kongsvingers Martin Linnes har kommet til enighet med Molde om en overgang. Midtbanespilleren blir en del av Ole Gunnar Solskjærs mannskap etter årets sesong.

– Det stemmer at Martin Linnes er klar for Molde. Vi fikk informasjonen fra Molde sent i går kveld, sier daglig leder i Kongsvinger, Synne Stolpe, til glomdalen.no.

LES OGSÅ: - Molde vil kjøpe Godset-back

Bosman
19-åringens kontrakt går ut med KIL etter 2011-sesongen og går vederlagsfritt til rosenes by. Kongsvinger skal ikke ha vært klar over at unggutten hadde gått i konkrete samtaler med moldenserne.

– Martin har kontrakt med oss ut sesongen. Vi har ikke klart å få han i tale og han er i en posisjon der han fritt kan snakke med andre klubber, sier Stolpe.

– Vi fikk en mulighet til å slippe ham nå, men tilbudet var ikke interessant nok for oss i den posisjonen vi befinner oss i.

LES OGSÅ: Molde-bud på Hovland
LES OGSÅ: Solskjær henter Jo Inge Berget til Molde

Nye utfordringer
Dermed venter et stort steg opp for Linnes, som går fra en Adeccoliga-klubb per i dag liggende på 11. plass til Ole Gunnar Solskjær og Molde som nå har en luke på åtte poeng ned til serietoer Tromsø. Nylig hentet Molde-manageren også Jo Inge Berget – i tillegg skal moldenserne i disse dager også kjempe for å sikre seg Sogndals forsvarsspiller Even Hovland og Strømsgodset Lars-Christopher Vilsvik.

Linnes har tidligere spilt for Sander IL, og signerte for Kongsvinger høsten 2009 – en uke før klubben rykket opp til Tippeligaen. Unggutten debuterte for KILs A-lag i mai 2010, og har startet 19 kamper for Kongsvinger i årets Adeccoliga-sesong.

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk