maddee (Foto: AD, © FJ)
Etter 18 måneder helt uten kontakt, møtte prinsesse Madeleine på sin eksforlovede Jonas Bergström hverandre igjen i helgen.

Det var i bryllupet til Dag Werner og Nahalie Rosta – som var de som introduserte Madeleine og Jonas for hverandre – at de to sto ansikt til ansikt.

Det skal ha vært et iskaldt møte, skriver Aftonbladet Plus (krever registrering).

– Madeleine har bestemt seg for å være iskald når det kommer til Jonas. Hun vil ikke ha noe med ham å gjøre, sier en kilde nær det svenske kongehuset til nettstedet.

Les også: Prinsesse Madeleine på romantisk middag i Stockholm

– Holdt seg på hver sin kant

Under bryllupet, som fant sted i Stockholm, skal prinsessen ha gjort alt for å holde seg unna eksforloveden.

– Madeleine er ei proff jente. Hun hadde aldri nærmet seg Jonas under festen og la fotografer ta bilder av dem – eller på noen måte ta fokuset bort fra venninnen på hennes bryllupsdag. De holdt seg på hver sin kant under festen, sier hoffreporter Jenny Alexandersson.

Madeleine er nå sammen med Chris O'Neill, mens Jonas er sammen med Madeleines venninne Stephanie av Klercker.

– Chris, som vet om alt om Madeleine og Jonas, satt ved hennes side hele kvelden. Han har vært en fantastisk støtte for henne helt siden de møttes, avslutter hoffreporteren.

artikkelen fortsetter under bildet

Madde_898943i

Les også: – Nå vil Madde forlove seg

Het natt med norsk jente

I april i fjor sto Tora Uppström fram i Se og Hør og fortalte om sin hete natt sammen med Jonas – mens han var sammen med Madeleine.

Kort tid etterpå brøt Bergström og prinsesse Madeleine forlovelsen, og sistnevnte flyttet til New York.