Sjelden har begrepet
Sjelden har begrepet " to biler i ett" passet bedre. (Foto: Privat)

Nei – dette er ikke hva du tror

Varebil og sportsbil? Se nøye på dette bildet!

– Ideen er ikke originalt vår, jeg så dette i et illusjonsfotoalbum for mange år siden på nettet. Siden den gang har jeg hatt lyst å gjøre dette selv og det føles jo ganske naturlig når vi selv driver med bildekor, forteller Vegard Eidskrem.

Denne bilen har skaffet Eidskrem Reklame mye – ja nettopp – reklame! Ålesundsfirmaet hadde opprinnelig en helt alminnelig hvit Mercedes Vito. Nå er den ikke så alminnelig lenger.

Slik startet det. En riktig så alminnelig, hvit Mercedes Vito. Så ble den helfoliert matt svart - og så begynte det virkelig å ta av. (Foto: Privat)
Slik startet det. En riktig så alminnelig, hvit Mercedes Vito. Så ble den helfoliert matt svart - og så begynte det virkelig å ta av. (Foto: Privat)

En av få som passer inn

Først ble bilen foliert matt svart, så dukket det opp en knall gul superbil opp på siden av den.

– På originalbildet jeg brukte var Lamboen faktisk hvit, men jeg endret fargen til gul, slik jeg fikk enda mer kontrast på svart matt bakgrunn. Grunnen til at jeg valgte Lamborghini er først og fremst at jeg kunne tenkt meg en i real life, men verken penger eller veier gjør den drømmen mulig å realisere – ennå, forteller Vegard og legger til:

– En annen grunn er at dette er en av sportsbilene som "passer inn" på Vitoen. Ikke lett å få den til å passe med hjulbuene uten at den ville se for strekt ut.

Ekte Unimog? Nei, denne er bygget av 2048 Lego-klosser!

En del photoshop

– Vanskelig jobb?

– Det ble en del photoshop-arbeid, hvis du ser fra speilet og fram til framre hjulbue, så er det mye lenger enn på en ekte Lamborghini Gallardo. Fronten har jeg også forkortet slik den ikke skulle gå utenfor fronten til Vitoen.

– Jobben er ikke helt enkel, og det er mye man må passe på når man folierer en bil for at det skal sitte levetiden ut.

Heftig sportsbil mot stor SUV: Se hvordan det går!

Vekker oppsikt!

– Vekker den oppsikt?

– Ja! Jeg regnet med at bilen ville få reaksjoner, men ikke så mye. Folk snur seg etter den som om det faktisk var en Lambo som akkurat passerte dem.

– Når jeg er og handler, har jeg flere ganger opplevd at folk står og tar bilde når jeg kommer ut igjen av butikken. For noen dager siden sto jeg parkert for å ta noen bilder av den selv da det var første finværsdagen siden den ble montert. Men det ble ikke så lett. En turistbåt hadde akkurat lagt til kai og bilen ble rene attraksjonen. De stilte seg opp og tok bilde av hverandre foran bilen, forteller Vegard.

Del med Facebook-vennene dine

Ikke vanskelig å se at dette vekker oppsikt. Nå er bilen til Vegard i fotoalbumer på den andre siden av jorda. (Foto: Privat)
Ikke vanskelig å se at dette vekker oppsikt. Nå er bilen til Vegard i fotoalbumer på den andre siden av jorda. (Foto: Privat)

Mer foliering – er dette Norges lekreste Passat CC?

PS: Har du sett noe lignende? Eller har du kanskje gjort det samme selv? Da vil vi gjerne høre fra deg – send e-post til redaksjonen@broom.no