Har trolig vært døde i over en måned

Kvinnen og mannen i 40-årene som torsdag ettermiddag ble funnet døde i en bolig i Bergen har trolig vært døde i lang tid.

Politiet i Arna og Åsane har startet etterforskning etter at en kvinne og en mann i 40-årene ble funnet døde i et hus på Hordvik Åsane torsdag ettermiddag.

Fikk bekymringsmelding

– Vi vet ikke nøyaktig hvor lenge de har vært døde, men det er trolig over en måned, sier etterforskningsleder Nils Inge Romslo ved Arna og Åsane politistasjon til TV 2.

Så langt er det ifølge politiet ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallene, men politiet gjennomfører etterforskning.

Personene som ble funnet er registrert på adressen og ble funnet etter at politiet fikk inn en bekymringsmelding torsdag ettermiddag klokken 13.35.

Klokken 14.15 var den første patruljen på stedet og tok seg inn i bolighuset. Det var et familiemedlem til en av de avdøde som meldte fra til politiet etter at vedkommende ikke hadde hørt fra beboerne i huset på lang tid.

Var gjengrodd utenfor

Huset som ligger noe skjermet til fra andre boliger på Hordvik skal være gjengrodd utenfor, noe som skal ha ført til bekymring og videre varsling til politiet.

– De avdøde er sendt til obduksjon og vi avventer en rapport derfra. I tillegg jobber vi nå med å få en sikker identifisering samt varsle pårørende, sier Romslo.

Politiet vil så langt ikke kommentere hvilken tilhørighet de avdøde har til hverandre.