Daewoo Tacuma   en bil som ikke akkurat har vunnet mange skjønnhetskonkurranser...
Daewoo Tacuma en bil som ikke akkurat har vunnet mange skjønnhetskonkurranser...

Daewoo Tacuma: – Hvem i alle dager kjøpte denne bilen ny?

Han mener styggere bil knapt har vært laget. Les debatten:

Har du lyst til å diskutere bil?

Da er Broom-forumet stedet for deg. Her kan du diskutere med likesinnede – og takhøyden er stor!

En av dem som nylig har startet en liten debatt er Simen F. Han har ramlet over en litt glemt bruktbil i rubrikkmarkedet – og mener det er en av de styggeste bilene som noen gang er laget.

Hva snakker vi om? Jo, Daewoo Tacuma. Og Simen er neppe den eneste som undrer seg litt over hvem som egentlig valgte akkurat denne når de skulle kjøpe seg nybil ...

Her er innlegget hans – og svarene som har kommet så langt:

Simen F

Som jeg skjønner ganske mange gjør her, er jeg også ganske mye på finn og morer meg med å lete fram skikkelige sære og sjeldne biler som er til salgs, ofte er det biler man helt har glemt selv om de ikke er veldig mange år gamle. Jeg fant nettopp en av dem, en bil som jeg tar meg i å lure på hvem i alle dager kjøpte ny. Nemlig Daewoo Tacuma, styggere bil har knapt vært laget.

Hvem var det som kunne finne på å kjøpe en sånn bil når det var så mye annet å velge mellom??? Blinde og sterkt svaksynte kjører jo ikke bil, så det kan ikke ha vært dem heller. Noen som vet noen som har en sånn?

Håvard

Når det gjelder styggeste bil har den jo mange sterke konkurrenter men jeg husker godt jeg stusset over at noen kunne finne på og kjøpe denne.

Den kostet ikke så mye mindre enn tilsvarende konkurrenter heller så vidt jeg kan huske og verditapet må ha vært grusomt for stakkarene som kjøpte den. Det er knapt noen som leter etter Daewoo på finn og de som ev gjør det har nok Pruting i blikket!

D

vel......... her er 2 stk. som er styggere...............

http://www.finn.no/f ... L/MODEL=2000037

http://www.finn.no/f ... ODEL/MODEL=1399

SE OGSÅ: Denne karen har mye mer flaks enn han fortjener

lp birkevold

Ok bilen er ikke pen. Vi hadde en i 7 år, mer praktisk bil finnes ikke. Den er egentlig en Opel Zafira, men den er 100 % upraktisk i forhold.

joakim

Ville aldri hatt Fiat Multipla. Men 05-modellen der så da ut til å være vesentlig penere enn tidligere modeller. Selv om den ikke var veldig pen den heller. Men ryggsekker som Buddy, Reva, Kewet. o. s. v stiller vel også sterkt i den kåringen. Smart Fortwo er heller ikke veldig pen Roadstern er tøff da.

Kia har også noen stygge biler. Også noen som absolutt ikke passer navnet. Carnival og Rio, Pride er heller ikke veldig pen. De er ikke spesielt eksotiske eller festlige og jeg ville ikke hvert stolt av og eie en Pride heller. Ford Ka ville jeg også vurdert mer enn 1 million ganger før jeg kjøpte. Ford er gode biler det. Men den er ikke pen. Det finnes mange andre der ute av både stygge biler og biler som absolutt ikke passer til navnet.

Daniel

En av naboene der jeg bodde før hadde Tacuma og jeg syntes synd på han hver gang jeg gikk forbi innkjørselen. Utrolig kjip bil. Snakket aldri med han om det men typisk mann som var totalt uinteressert i bil. Lå som regel masse søppel inni bilen, den ble vasket en gang i året og etter en stund var det bulk både her og der. Ikke akkurat bra for annenhåndsverdien det heller.

LES OGSÅ: Hvorfor er flerbruksbilene så dårlige?

ach

Selv om jeg synes at BMW er flinke til å lage svært pene biler, må jeg si jeg synes X6 er noe av det styggeste som er laget i bilverden. Helt nede på Multipla-nivå er den ikke, men det er ikke langt unna :-)

Kalle Navn

Svar til: Ok bilen er ikke pen. Vi hadde en i 7 år, mer praktisk bil finnes ikke. Den er egentlig en Opel Zafira, men den er 100 % upraktisk i forhold.

Stusser på det du sier her. Du mener at den lille bilen er den mest praktiske av alle biler?

Du sier også at den egentlig er en Zafira, samtidig som du sier at Zafira er en 100 % upraktisk bil.

Er det bare jeg som syns dette skurrer?

Det som også skurrer er at du har holdt ut med den i 7 år :-) Og samtidig leser Broom. Men bevares; hver sin smak. Dette er ikke et personangrep, men mine umiddelbare tanker på dette innlegget.

Del med Facebook-vennene dine

Nå vil vi høre din mening!

Klikk her for å lese alle innleggene og si din mening i Broom-forumet

LES OGSÅ: Daewoo forsvinner for godt