Pippa (Foto: Guibbaud Mousse Nebinger Orban)
Pippa (Foto: Guibbaud Mousse Nebinger Orban)

Hevder Pippa jukset med drømmestumpen

– Jeg er ikke overbevist om at den er helt naturlig.

POPULÆR BAKENDE: Pippa Middletons bakende fikk egen fanside på Facebook etter det kongelige bryllupet i 2011.  (Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA)
POPULÆR BAKENDE: Pippa Middletons bakende fikk egen fanside på Facebook etter det kongelige bryllupet i 2011. (Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA)
Philippa Charlotte «Pippa» Middleton skaffet seg mange mannlige fans da hun var forlover i storesøster Kates bryllup 29. april.

Det var særlig Pippas bakdel som ble hyllet. Det hele gikk såpass langt at rumpa hennes like etter toppet lista hos de plastiske kirurgene.

Les også: 140.000 hyller Pippa Middletons bakdel

I TV-programmet «Crazy About Pippa», som nylig ble sendt på amerikanske TLC, sier moteeksperter og kilder nær brunetten at hun nok jukset litt med bakdelen sin på den store dagen.

Ikke overbevist

– Jeg er ikke overbevist om at den er helt naturlig, sier Lesley Reynolds Kahn i programmet ifølge UsMagazine.com.

– På andre bilder, når hun har på seg jeans, har hun ei ganske flat rumpe.

Kahn tipper at Pippa gjorde som så mange andre kjolebekledte kvinner, og tok på seg ei truse som ga stumpen et lite løft.

Kahn jobber til daglig som hud- og skjønnhetsekspert på et populært spa i London, som hun også eier. Hun er utdannet hudpleier, og behandler daglig en rekke celebriteter på sitt spa.

– Jeg tror nok at hun på denne dagen, på grunn av denne nydelige kjolen, kanskje tok på seg noe som ga henne et løft, og til og med litt fylde.

Litt juks eller ikke – Pippa er kjent for å trene hardt og spise sunt. Tidligere har hun fortalt at hun trener pilates flere ganger i uka, i tillegg til å svømme, spille tennis og jogge.

Les også: Middleton-familien stanser toppløsbilder av Pippa