Marianne Aulie med dansepartner Calle Sterner (Foto: Thomas Reisæter)
Marianne Aulie med dansepartner Calle Sterner (Foto: Thomas Reisæter)

Nå melder kjendisene seg til «Skal vi danse»-deltagelse

Etter at Marianne Aulie trakk seg fra «Skal vi danse», har ikke telefonen stått stille.

Telefonen til TV2s pressekontakt Unn Grethe Berge har ikke stått stille etter at nyheten om at Marianne Aulie trekker seg fra «Skal vi danse» sprakk i dag tidlig.

Kjendiser tipser om seg selv

– Kjendisene ringer inn selv og melder seg til tjeneste. De som ringer forteller at de har tid og lyst til å være med, nå som det har åpnet seg en mulighet, røper Berge.

Les også: Marianne Aulie rundlurt

Høy markedsverdi

I blant er det også venner og bekjente av kjendisene som ringer inn.

Deltagelse i «Skal vi danse» har tidligere satt fart på karrieren til en rekke kjendiser. Eksperter mener en deltagelse er verdt millioner av kroner, og det er derfor rift om å være med i det populære programmet.

Karrieremulighet

Kari Traa spilte på «Skal vi danse» i reklamen for klesmerket sitt da hun var deltaker i TV2-programmet.

– Det er ingen tvil om at Kari Traas opptreden i «Skal vi danse» er positivt både for henne og klesmerket hennes, sa Kjetil Try i det prisvinnende reklamebyrået Try til BA den gangen.

Nytt image

Både Aylar og Lene Alexandra er jenter som har klart å forandre sitt image etter å ha vært en sesong på parketten. Mange artister følger også opp deltagelsen med plateslipp eller premierer på egne sceneshow.

Les også: Het flørt for Aylar Lie og Atle Pettersen

Berge sier at det fortsatt ikke er klart hvem som skal steppe inn for Aulie i «Skal vi danse», eller om hun i det hele tatt vil bli erstattet.

Alle ledd påvirket

– Dette er ingen kritisk situasjon for «Skal vi danse», men det er en utfordring. Alle ledd blir påvirket av en slik hendelse, og masse må gjøres på nytt. Vi må lage ny promo, i og med at Marianne er med i den. VI må ta nye pressebilder. Det er mye vi må forandre, understreker hun.

Det er i følge pressekontakten mulig at en eventuell ny deltager ikke vil bli kjent før sendestart i september.