Rachel nordtømme (Foto: Mona Ranum, © ps)
Rachel nordtømme (Foto: Mona Ranum, © ps)

Nordtømmes far: – Tilstanden er stabil

– Hun smiler og ler som alltid.

Onsdag formiddag ble det kjent at Rachel Nordtømme er innlagt på sykehus i Oslo. Nordtømmes far og manager, Geir Nordtømme, ble sitert av VG Nett på at datteren var alvorlig syk, noe han senere sterkt avviste overfor «God kveld Norge».

Da «God kveld Norge» var i kontakt med Geir Nordtømme onsdag kveld, kunne han fortelle at tilstanden til datteren er stabil, men at de ikke fortsatt ikke vet hva som feiler henne.

Vil ikke uttale seg

– Hun smiler og ler som alltid, men de undersøker henne i dag. Vi vet ikke noe enda, men tilstanden er stabil, ifølge faren.

Geir Nordtømme lovet en pressemelding om datterens situasjon onsdag kveld, men han har fortsatt ikke uttalt seg.

– Folk antar og tror så mye. Når vi vet mer så sier vi mer, sa han da.

Les også: «X Factor»-Atle om romanseryktene: – Vi har hengt en del sammen i det siste

Pressemelding

Når «God kveld Norge» tar kontakt med Geir Nordtømme torsdag formiddag vil han ikke uttale seg om saken, og henviser til en pressemelding som skal komme utover dagen.

Rachel Nordtømme er blant kjendisene som er klare til årets «Skal vi danse» på TV 2, men hun dukket ikke opp under lanseringen i Oslo i dag grunnet sykdom.

Les også: Rachel Nordtømme til TV 2 – igjen

(artikkelen fortsetter under bildet)

Mathias Skarpaas og Rachel Nordtømme.
Mathias Skarpaas og Rachel Nordtømme.

Tilbakeviste

Spekulasjonene om Rachel Nordtømmes sykdom startet da hun la ut et bilde fra sykesenga på sin Facebook-profil hvor hun har intravenøst drypp i venstre hånd.

– Jeg kan tilbakevise at Rachel er alvorlig syk. Jeg har sagt at hun er syk, mer har jeg ikke sagt. Dette er tatt ut av lufta, uttalte far og manager Geir Nordtømme til «God kveld Norge» om spekulasjonene om at datteren var alvorlig syk.

Geir Nordtømme tok senere kontakt med VG Nett for å gi uttrykk for at han følte seg feilsitert.

Les også: Rachel Nordtømme har blitt Osloborger