RS7 forfra
RS7 forfra

Audi RS7: Her skjuler det seg et seriøst råskinn

Denne A7-utgaven vil nok kjøre fra det meste. Se spionbildene:

I Audis stadig økende modellutvalg, er A7 blant de mer eksklusive modellene. En stor firedørs cruiser som konkurrerer med blant andre BMW GT og Mercedes CLS.

Men hver gang det lanseres nye Audier, så starter spekulasjonene rundt hvordan verstingmodellen vil bli. De som har bokstavene RS i navnet sitt er stort sett utstyrt med krefter nok til å kjøre i ring rundt de fleste bilene som deler vei med dem.

RS7 bakfra
RS7 bakfra

LES OGSÅ: Dette blir nye RS4

Det er så langt ikke kommet ut noe offisiell informasjon om Audi RS7, men det spekuleres i at det blir den samme TFSI V8-motoren som står i den nye Bentley Continental GT. Det betyr effekt i området 550 hk og oppover.

M- og AMG-killer?

Hvis spekulasjonene stemmer, kommer i tilfelle både AMG-ene fra Stuttgart og M-bilene fra Bayern til å ha nok å slite med for å holde følge.

I kjent Audi-stil er det ikke tatt store grep utvendig som avslører at vi har med en racerbil i sivil å gjøre. Men vi forventer noe bredere skjermer, stooore bremser, noen 19" felger med lavprofildekk og selvsagt diskrete logoer dandert rundt omkring der det måtte passe.

LES OGSÅ: Ikke råd til ny RS? Så billig er de brukte...

Trolig blir det også fire enderør på eksonsanlegget.

Del med dine Facebook-venner

Det er ventet at RS-modellen vil presenteres på bilmessen i Frankfurt i september.

Flere enn oss som gleder seg?

Audi RS7 siden
Audi RS7 siden

LES OGSÅ: TT RS er en liten sinnatagg