FEST: Her fester Carina Dahl sammen med P Diddy i St. Tropez. (Foto: ABACA Stella Pictures)
FEST: Her fester Carina Dahl sammen med P Diddy i St. Tropez. (Foto: ABACA Stella Pictures)

Carina Dahl festet med «P Diddy»

... før hun dro på nachspiel i rapstjernens villa.

Bildene av Grand Prix-Carina som fester med rapstjernen «P Diddy» i St. Tropez sirkulerer nå rundt på nettet. På flere amerikanske blogger blir blant annet Carina og hennes venninne omtalt som «Diddys groupies».

På bloggen sin poster GP-Carina en rekke bilder fra festen, og hun forteller at gjengen reiste på et nachspiel i Diddys villa i St. Tropez i etterkant av den private grillfesten de var på sammen med P Diddy. «Det va kul, men bilderna tror jag att jag låter va på min dator!», skriver hun hemmelighetsfult.

Carina Dahl forteller på bloggen sin at hun også har stått på samme scene og sunget som P Diddy – med tre dagers mellomrom, vel og merke.

– Han var veldig hyggelig

Les også: Slik var «MGP»-Carinas ville oppvekst

– Vi hadde bordet ved siden av ham på en privat grillfest. Det endte med at vi satte bordene våre sammen, drakk drinker, spiste god mat og koste oss. Han var veldig hyggelig. Han spurte om vi ville bli med ham på VIP Room, det takket vi ja til, sier Carina Dahl til VG.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Carina Dahl (Foto: ABACA)
Carina Dahl (Foto: ABACA)

Dette utestedet er kjent for å være et av rivieraens dyreste og mest eksklusive utesteder, med champanjefalsker til flere hundre tusen kroner til salgs i baren.

Videre skal altså festen ha fortsatt i P Diddys villa. Men bildene herifra, ja, de vil Carina holde for seg selv.

Mye oppmerksomhet

Carina Dahl var en av deltakerne i Grand Prix på Ørland i fjor. Hun gikk ikke videre til finalen, men hun fikk allikelvel mye oppmerksomhet. Trønderjenta jobber med å etablere en karriere som artist, og hun er tidligere glamourmodell og Big Brother-deltaker.

Carina Dahl er også datteren til TNT-trommisen Morten Dahl.