Her har Ronny manøvrert Poloen inn   og har til sammen 26 centimeters klaring til bilene foran og bak! Bilde fra Guinness World Records/youtube.com.
Her har Ronny manøvrert Poloen inn og har til sammen 26 centimeters klaring til bilene foran og bak! Bilde fra Guinness World Records/youtube.com.

Se verdens beste lukeparkering

Tyske Ronny trenger ikke mange centimeters luke. Se den utrolige videoen:

Synes du lukeparkering kan være trøblete noen ganger?

Da får du neppe mer selvtillit etter å ha sett denne videoen av tyske Ronny "C-Rock" Wechselberger. Her setter han nemlig ny Guinness-rekord i lukeparkering.

Bruker håndbrekket

Ronny feier sin VW Polo inn i en luke som bare er 26 centimeter lenger enn bilen. Og som vi ser: Her er det ikke snakk om å bruke tid og kjøre fram-og-tilbake. Nei, her er det rett på sak, med håndbrekket som det viktigste hjelpemiddelet.

Rekorden ble satt tilbake i april, men videoen har akkurat blitt lagt ut av Guinness World Records. Det hører med til historien at den forrige Guinness-rekorden var på 27 centimeter. Her snakker vi altså ytterst små marginer!

Del med Facebook-vennene dine

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

PS: Denne rekorden skal allerede ha blitt slått av en kineser ved navn Zhang Hua som angivelig skal ha presset luken ned i 24 centimeter. Men foreløpig er det uklart om hans rekordforsøk er gjort etter kravene Guinness stiller. Enn så lenge er det i alle fall Ronny som har rekorden.

Her kan du se den forrige rekorden - på 27 centimeter!