Alexander Søderlund
Alexander Søderlund

Se Søderlunds elleville Flashdance-parodi

Haugesund-spiss Alexander Søderlund er god på flere arenaer.

Alexander Søderlund har scoret fem mål for FKH denne sesongen. Men målfarlig er ikke det eneste FKH-spissen er.

For et drøyt år siden filmet kompisene en video av fotballspilleren der han gjør en hysterisk parodi på Maniac-scenen fra filmen Flashdance. Med afroparykk på hodet og ikledd singlet og boxershorts, er Alexander Søderlund slående lik Jennifer Beals' rollefigur Alex Owens.

Se Søderlunds Flashdance-parodi i videovinduet øverst.

– Jeg er ingen danser, så det tok lang tid og mange opptak før den var ferdig, flirer Alexander Søderlund, som inntok hovedrollen fordi ingen andre turte.

På det tidspunktet visste han imidlertid lite om at han skulle bli storscorer i Tippeligaen bare året seinere.

– Jeg ante jo ikke den gang at jeg skulle spille for Haugesund, og tenkte ikke på at denne videoen kunne finne veien dit den gjør nå. Det er jo litt pinlig, men det er bare «løye» om folk har det gøy når de ser den, sier Søderlund til TV 2 Sporten.

Du kan se den orginale versjonen her.

Gjort flere stunts
Kompisgjengen kaller seg «Gutane productions», og har filmet en rekke videoer. Søderlund håper imidlertid at resten av videoene holdes unna offentligheten.

– Jeg har gjort noen stunts, men jeg tror ikke det er så mye som er lagt ut, og det håper jeg heller ikke at det blir, sier Søderlund og ler.

Hva synes du om Søderlunds parodi? Si din mening i kommentarfeltet i bunnen av artikkelen.

Moroklubben
Onsdag feiret Søderlund 24-årsdagen med scoring i 4-0-seieren over Sogndal. Etter kampen tok han like gjerne hele intervjuet med TV 2 Sporten på svensk – for å gjøre narr av at «alle» tror at haugesunderen er fra Sverige.

LES OGSÅ: Søderlund showet på svensk: – Jeg etterlignet Nannskog

– Det var kanskje litt dumt at svenske-stuntet og denne videoen kom så tett, fleiper FKHs «dancing king».

FK Haugesund har lenge markert seg med festlige påfunn. Tidligere denne sesongen gjorde supporterklubben narr av «storebror» Vikings overtro.

– Det er kjekt om vi får stempelet som morsomme, sier Søderlund.