tl9 (Foto: Lars Ervik/Privat)
tl9 (Foto: Lars Ervik/Privat)

Slik slanket FrP-Tove Lill bort 60 kilo

Nå skal naken-politikeren hjelpe mødre med å komme i form.

tl6
tl6
Til våren kommer den norske politikeren og eks-glamourmodellen Tove Lill Løyte med en bok om dietter, trening og kosthold. Dette melder hun på egen blogg.

– Jeg har hatt lyst til dette lenge, og får daglig mail om trening og kosthold, og om hvordan komme i form etter fødselen. Det er litt vanskelig å svare på alle mailene, så jeg fikk lyst å skrive en bok i stedet. Pluss at jeg har mye kunnskap om det, jeg har vært opptatt av trening og kosthold siden tidlig tenårene, forteller hun til «God kveld Norge».

Slanket seg 60 kilo

I boken vil man også få svaret på hvordan Tove Lill har slanket bort hele 60 kilo.

– Jeg har slanket bort 60 kilo i løpet av de siste seks årene. Jeg har født to døtre, og la på meg 30 kilo under begge graviditetene. Jeg har vært ganske så stor – jeg hadde bekkenløsning begge gangene, og er glad i mat – da blir man gjerne stor, sier hun.

– Er dette et opplegg som er overkommelig for folk flest?

– Det er ikke en veldig hard diett, men litt streng er den nok. Det er mange som tror det er gode gener som ligger bak, men det kan jeg love at det ikke er, sier hun.

Les også: – Ikke verre enn Fabian Stang og hans eskapader

Gjorde nakencomeback

Tove Lill forteller at hun etter første fødsel brukte ett år på å finne tilbake formen. I fjor høst fikk hun barn nummer to, og bare seks-sju måneder senere gjorde comeback som nakenmodell.

– Jeg har trent veldig hardt siden fødselen for å komme meg tilbake i form. De siste ukene fram mot shooten har jeg trent 5–6 ganger uka, sa hun til «God kveld Norge» etter fotoshooten.

Les mer: Se Frp-Tove Lill Løytes nakencomeback etter fødselen

Det var i juni modellen og politikeren gjorde comeback etter fødselen.

Etter at «God kveld Norge» omtalte saken - og publiserte bildene - fikk blondinen en lang rekke tilbud fra blant annet Korea og Japan.

– Dominerende politiker i Norge

Hun ble mye omtalt i asiatiske medier. Og flere russere tok også kontakt.

Den koreanske nettavisen E Daily skrev at den norske modellen og politikeren i «en alder av 20 begynte å jobbe som modell, og har deltatt i en Playboy-konkurranse, og besøkt selveste Hugh Hefner».

Ifølge nettavisen er Tove Lill en av «Norges mest attraktive politikere».

Også i Japan har tobarnsmoren og FrP-representanten i bydelsstyret fått mye oppmerksomhet.

Den japanske nettavisen Rocket News 24 skrev at Tove Lill sies å være den «dominerende politikeren i Norge», og nettavisen klarer ikke å legge skjul på sin begeistring for Tove Lill og landet. «Norge! Norge!», skrev de.