Alain Junior Ollé Ollé
Alain Junior Ollé Ollé

Stabæk-profil frir til Rosenborg

Alain Junior Ollé Ollé melder gjerne overgang til RBK etter sesongen.

Lerkendal (TV 2 Sporten): Alain Junior Ollé Ollé har kontrakt med Stabæk ut året, men har allerede begynt å tenke på alternativer for fremtiden. Kameruneren ser gjerne at han havner i Rosenborg.

– Jeg synes Rosenborg er en bra klubb som er respektert i Norge og berømt i Europa. Dersom de viste interesse ville det vært bra, så får vi se om det blir, sier Ollé Ollé til TV 2 Sporten.

Traff Jönsson
24-åringen var sist uke i Trondheim på personlig besøk, men benyttet anledningen til å stikke innom Brakka og RBK-treningen. Her tok Ollé Ollé også en prat med RBK-trener Jan Jönsson.

– Vi snakket litt sammen, men bare vennlig og ikke så mye om fotball. Han er en type som bryr seg, og som virker som en farsfigur.

RBK-trener Jan Jonsson er mest fokusert på forsterkningene i sommerens overgangsvindu, men bekrefter at han traff midtbanespilleren.

– Han er en bra spiller, som tydeligvis har mange kjente her i byen.

Kan han være aktuell neste år?

– Det vet jeg ikke, sier Jönsson til TV 2 Sporten.

Les også: Gunnarson valgte VIF

Vil spille ut året i Stabæk
Ollé Ollé presiserer at han trives i Stabæk og ønsker å spille ut sesongen, men ser foreløpig for seg klubbskifte neste år.

– Jeg vil ta steg for steg, sluttføre sesongen i Stabæk og gjøre en god jobb. Så får vi se. Kanskje jeg havner i RBK, hvorfor ikke? Om skjebnen bestemmer, ville det vært fint å komme hit, smiler Olle Olle.

Se intervju i videovinduet over!