PL manager
PL manager
PL manager
PL manager

Premier League-manager er tilbake

Suksessen Premier League-manager er tilbake i ny og forbedret utgave. Ta ut laget ditt og vinn drømmetur til England.

Klikk her for mer informasjon og bestilling av TV 2 Premier League

Den nye Premier League-sesongen er i gang og over 28 000 har satt opp lag i PL-manager!

Årets managerspill har fått nytt utseende og inneholder en del regelendringer.

Det vil bli benyttet tropper i årets spill, og spillerprisene vil være dynamiske. Det vil si at verdien på spillerne vil gå opp og ned i takt med antall spillerkjøp og -salg innen det siste døgnet. Dette bringer et helt nytt aspekt inn i spillet, det vil nå lønne seg å kjøpe billig og selge dyrt.

Du vil heller ikke kunne velge navnespesifikke managere, men managere som til enhver tid vil gjenspeile den som har ansvaret på benken. Du får også muligheten til å plukke ut en kaptein som vil generere dobbel poengsum

Registrering
For å delta må du registrere deg med navn, brukernavn, mobilnummer og gyldig epost-adresse. Når du er registrert og logget inn, er du klar til å sette sammen ditt lag. Mobilnummeret du oppgir vil også bli ditt brukernavn.

Registrer deg her. Allerede registrert som TV 2-bruker? Klikk her for å melde på ditt lag

Tropp
Den største forandringen fra forrige sesong er at vi har gått over til tropp bestående av 15 spillere og én manager, i stedet for bare et lag bestående av 11 spillere. Med et budsjett på 250.000.000 virtuelle kroner og mer enn 500 spillere å velge i skal du sette sammen troppen.

Av disse skal du velge en startellever og tre spillere på benken. Benken består av tre spillere som du rangerer. Det vil si at du i troppen har én innbytter i hver lagdel, men må velge bort én av dem når du setter opp laget og benken.

Du rangerer utespillerne i ønsket rekkefølge. Hvis én av spillerne i startelleveren din ikke får spilletid vil den høyest rangerte spilleren på benken automatisk gi poeng, forutsatt at vedkommende spiller. Hvis førstevalget ditt ikke passer inn i noen av de tilgjengelige formasjonene, vil den neste spilleren på rangeringen gi poeng.

Les alt om hvordan du tar ut ditt lag her

Dynamiske priser
Det er også nytt at prisen på spillerene vil forandre seg i løpet av sesongen. Endringen er basert på hvor ofte spilleren blir kjøpt/solgt i markedet innenfor 24-timersvinduer. Ved prisøkning går verdien opp 0,2 millioner og tilsvarende ved nedgang i prisen. Prisen blir ikke påvirket av markedet før den tredje runden av spillet

Testrunder
De to første rundene blir testrunder og vil ikke telle i sammendraget, men det skal likevel kåres rundevinnere også i disse i tillegg til at de teller i sammendraget for månedens manager i august.

Frem til seriestart har du anledning til å bytte så mye du vil på laget, men det blir ikke tildelt mer enn 2 bytter mellom prøverundene og før den første tellende.

Vi anbefaler deg å lese gjennom reglene nøye. Skulle det likevel være spørsmål: send oss en mail til sport-service@tv2.no

Drømmetur
Hver eneste runde deler vi ut en drømmetur til en verdi av 5000 kroner til den beste manageren. Det vil si at du har 38 sjanser til å få oppfylt drømmen om å se ditt favorittlag i aksjon. Det blir også flotte premier til månedsvinnerne, og selvsagt til de beste i sammendraget sesongen sett under ett.

Lykke til!