Forsvareminister Grete Faremo er opptatt av at foreldre generasjonen hjelper til med å ta Utøya tilbake etter de tragiske terror handlingene som rammet AUF  leiren fredag 22. juli.  (Foto: Grafikk: Torleif Hamre/TV 2 )
Forsvareminister Grete Faremo er opptatt av at foreldre generasjonen hjelper til med å ta Utøya tilbake etter de tragiske terror handlingene som rammet AUF leiren fredag 22. juli. (Foto: Grafikk: Torleif Hamre/TV 2 )

Frivillig jente fra Norsk Folkehjelp savnet på Utøya

En frivillig fra Norsk Folkehjelp, som hadde førstehjelpsberedskap på AUF sin ungdomsleir på Utøya, er fortsatt savnet etter massakren.

Åtte frivillige fra Norsk Folkehjelp Hadeland var på Utøya da massakren fant sted fredag. Syv ble evakuert uten fysiske skader. Én av de frivillige er savnet. - Det som skjedde i Oslo sentrum og på Utøya er ubeskrivelig trist. Vi føler med alle de som har mistet noen de er glade i. Det er fryktelig at engasjerte ungdom blir gjort til ofre på denne måten. Våre tanker går til AUF og deres pårørende. Vi synes også det er ufattelig trist at et av våre medlemmer fortsatt er savn