Anette-Marie Antonsen har sammen med Synne Bolstad og Jorun Stiansen ledet «Bingo Bingo».

I dag ble det klart at programmet nå blir tatt av lufta.

– Vi har jo sett at «Bingo Bingo» ikke har falt i smak hos seerne våre. Seertallene har vært lave så derfor tar vi nå av programmet etter neste ukes sending som da blir det siste vi lager. Men jeg vil understreke at vi er veldig fornøyd med jobben de tre programlederne og produksjonsselskapet Monster har gjort, sier kanaldirektør Nils Ketil Andreassen til TV 2.

Hva synes du om at «Bingo Bingo» blir tatt av lufta? Si din mening nederst i saken!

– Trist

Anette-Marie synes det er trist at det bare blir ett program til.

– Jeg synes det er trist. Men vi visste jo ikke hvordan Norge kom til å ta imot programmet. Jeg har i alle fall hatt det kjempegøy, og skal ha det gøy også på tirsdag, sier hun til «God kveld Norge».

De tre programlederne har også blitt gode venner i løpet av tiden produksjonen har pågått.

– Jeg har fått to nye jenter i livet mitt som jeg har blitt glad i og har også blitt kjent med folk i produksjonen, så det har vært fint, sier Antonsen.

24-åringen, som har en av Norges mest leste blogger, håper fortsatt på mer TV-jobbing. Hun håper ikke det norske folk har sett det siste av henne på TV-skjermen.

– Jeg håper det blir mer TV-jobbing, om det kommer opp noe som er gøy å være med på. Jeg synes det er veldig artig, og trives å jobbe med TV, sier hun.

– Skulle ønske det gikk bedre

– Er du skuffet?

– Nei, jeg er ikke skuffet. Men jeg synes jo det er trist, men nå er det bare sånn. Vi må bare gjøre det beste ut av det. Men jeg skulle selvsagt ønske det gikk bedre enn det gjorde, sier hun.

– Har du noen formening om hvorfor programmet ble så dårlig mottatt av det norske folk?

– Nei, det har jeg ikke, sier Anette-Marie.

Store fall i seertall

Programmet har falt jevnt og trutt i seertall. Premieren hadde 161 000 seere. Uka etter var tallet 113.000, mens det denne tirsdagen bare var 86.000 som på programmet.

Heller ikke ekspertene har vært nådige.

TV- og radiosjef i Carat Norge, Morten Wiberg, sa forrige uke følgende til «God kveld Norge».

– Jeg er ikke overrasket over dette fallet i seertall i det hele tatt. I mine øyne var dette programmet såkalt «lavmål».

Og:

– Fallet i seertall tyder på at folk ikke syntes dette var spesielt spennende. Jeg tror programmet ble litt for flåsete og banalt. Det er enkelt, og uten innhold.