HØRER PÅ BRITNEY: Lene Alexandra Øien hører blant annet på Lady Gaga og Britney Spears på trening. (Foto: Rolf Ørjan Høgseth//)
HØRER PÅ BRITNEY: Lene Alexandra Øien hører blant annet på Lady Gaga og Britney Spears på trening. (Foto: Rolf Ørjan Høgseth//)

Lene Alexandra: – Jeg oppdaget at folk lo av meg

Følte seg mobbet i musikkbransjen.

For tre-fire år siden hadde Lene Alexandra Øien store pupper og var glamourmodell.

– Oppmerksomheten var en rus

Hun oppnådde kjendisstatus gjennom tv-programmet «Robinson-ekspedisjonen» i 2004, og skapte furore da hun og venninnen Aylar Lie hevdet å ha tilbrakt en natt med superstjernen Robbie Williams samme år.

– Før så var oppmerksomhet en slags rus for meg. Jeg trengte den oppmerksomheten for å føle at jeg var verdt noe. Selvfølelsen gikk opp og ned med resultatene og hvor mye jeg var i media, fortalte hun i et åpenhjertig intervju med «God kveld Norge» tidligere i år.

– Folk lo av meg

Nå er hun akkurat utdannet som personlig trener, og har distansert seg fra sin tidligere rolle. Silikonpuppene er fjernet, og hun farget håret mørkt en periode.

Helomvendingen kom for tre år siden da Lene Alexandra innså at hun ikke hadde lyst å fortsette på stien hun var i ferd med å gå. Da la hun puppe-popen på hylla, kvittet seg med Christer Falck, og gjorde alt hun kunne for å distansere seg fra modellstemplet.

– Rollen min var veldig bimbo. Jeg trodde folk skjønte det, men jeg oppdaget at folk lo av meg. Det var ikke sånn det skulle være. Jeg følte meg mobbet og som en outsider i musikkbransjen, sier Lene til Dagbladet.

– Prøver å ikke angre

Hun røper at hun fortsatt av og til søker opp gamle klipp på YouTube for å le litt.

– Jeg prøver å ikke angre på noe. Jeg har hatt det kjempegøy, og har ikke levd et A4-liv. Det var et eventyr. Jeg er stolt av Boobs-Lene, men hadde jeg blitt mor, ville jeg nok blitt overbeskyttende. Jeg har levd livet, og det har gått bra. Men det hadde ikke trengt å gjøre det, sier Lene Alexandra til Dagbladet.

Ser du forskjellen?

Dette intervjuet gjorde Lene i 2007:

276982

Dette intervjuet er fra i år:

506204