I filmen «Hjelp, vi er i filmbransjen» utspiller det seg flere romantiske scener mellom rollekarakterene, og rolleinnhaver Odd Magnus Williamson har ikke lagt skjul på sin begeistring over kyssescenene mellom han og Jenny Skavlan.

Lykkelig av å kysse Jenny

Til Det Nye fortalte han hvor lykkelig det hadde gjort han.

– Jeg var lykkelig da jeg fikk betalt for å kysse med Jenny. Å få penger for å kline med Norges aller søteste jente, det er det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Alt etter det har vært en eneste jævla nedtur, sier Odd-Magnus Williamson.

Til «God kveld Norge» bekrefter han at det var vellykket å kysse Jenny.

– Det var veldig, veldig, veldig mykt, sier han.

Se klipp i videovindu ovenfor.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

odda2
Jennys kjæreste Thomas «Fingern» Gullestad har gjennom sitt program, med kollega Esben «Dansken» Selvig «Dansken og Fingern», blitt utfordret i blant annet fylleslåssing og torpedovirksomhet.

Sistnevnte går blant annet ut på at Fingern skal lære seg å bli litt mer tøff, og får opplæring av en torpedo.

Lot seg ikke skremme

Til tross for dette lot ikke Odd Magnus seg skremme da han og Jenny ble intime under innspillingen.

– Altså, Fingern er 1.40 og jeg er 1.92, så det var jeg ikke så veldig redd for. Men vi er så profesjonelle at vi utelukker alle følelser. Ikke begjær, for begjæret er tilstede. Det var et ekstremt fysisk og emosjonelt begjær, men det var ingen følelser. Det var kjølig, mekanisk, repetetivt elskov, litt som et 40 år gammelt par når de er på ferie og tar den ene runden i året - sånn føltes det, sier han.

«Hjelp, vi er i filmbransjen» har premiere 22. juli.