Jonathan Parr
Jonathan Parr

Parr-nei til høyere lønn og bedre klubber

Jonathan Parr har signert en 3-års avtale med Crystal Palace, men kunne ha tjent langt mer dersom han hadde valgt Brøndby.

TV 2 kjenner til at danskene kom på banen da Jonathan Parr satt i forhandlinger om sin personlige kontrakt med Crystal Palace og tilbød landslagsbacken nesten det dobbelte av hva championshipklubben gjorde, men penger var ikke motivasjonen til Parr.

– Det er veldig viktig å få spille. Jeg får se etter hvert om det er et riktig steg, men jeg føler det nå er et passelig stort steg. Jeg får spille her i stedet for å gå enda høyere og risikere å sitte mye på benken. Jeg har en god følelse, sier Parr.

Se hele reportasjen om Jonathan Parr i videovinduet øverst.

Vil satse på Parr
Venstrebacken hadde i går en lang samtale med klubbens unge manager, Dougie Freedman, og møtte noen av sine kommende lagkamerater.

– De inntrykkene jeg har fått er veldig positive. Jeg snakket lenge med manageren i går, og fikk et veldig positivt inntrykk av han også.

– Hva sa han om planene han hadde for deg denne sesongen?

– Han var veldig positiv. Han har sett meg spille selv, og syntes jeg var veldig god. Det virket som om de ville satse på meg, og det er selvfølgelig viktig når man skal gå til en ny klubb. Jeg ser frem til å komme i gang, sier Parr.

LES OGSÅ: Parr-erstatter Nymo Matland enig med Aalesund

Ønskes velkommen
Og Parr blir godt tatt vare på. Da TV 2 fulgte venstrebacken rundt på treningsfeltet kom kapteinen, Patrick McCarthy, for å hilse på og bad Parr kontakte ham om han trengte hjelp til noe.

– Han var veldig hyggelig. Sa at jeg bare kunne ta kontakt, sa Parr.

Har lært av flopper
Interessen rundt Parr har vært stor. TV 2 kjenner til at Queens Park Rangers og Swansea var to av klubbene som snuste på ham. I Norge har blant andre Rosenborg, Vålerenga og Molde vist interesse, men Crystal Palace føltes riktig.

Parr har observert og tatt lærdom av alle Tippeligaspillerne som har søkt lykken i utlandet og kommet slukkøret tilbake.

– Det er viktig å se at det skjer og ta lærdom av det. Å ta små steg av gangen er kanskje bedre enn å prøve å gå rett opp og måtte dra tilbake. Jeg føler at dette er et steg i riktig retning og håper jeg kan fortsette å utvikle meg her, sier Parr.

Han skal spille to kamper med Aalesund før han slutter seg til Crystal Palace på mandag. Tirsdag spiller han sin første kamp for klubben mot Norwich.

– Jeg er glad for at Aalesund og Crystal Palace kom til en enighet om at jeg kan reise litt tidligere enn 1. august. Det blir ikke noe hviling på laurbærene. Nå er det full gass, smiler Parr.