lsk_sumo
lsk_sumo

Nosa stoler ikke på lagkameratene

Nosa Igiebor synes det er vanskelig å stole på lagkameratene etter Facebook-meldingen til Lars-Kristian Eriksen.

Nosa Igiebor sier til TV 2 Sporten at han ikke føler han kan stole på alle lagkameratene sine.

Onsdag gikk nigerianeren i strupen på Henning Berg og sa at det var skammelig at treneren ikke respekterte spillerne da Nosa ikke fikk stå over kampen mot Viking. Nosa var sliten, men hadde spilt landskamp helgen før og treneren mente da at han burde også spille for Lillestrøm.

Vanskelig å forholde seg til lagkameratene
Etter VG-artikkelen hvor Nosa langer ut mot sjefen sin sendte lagkamerat Lars-Kristian Eriksen ut følgende facebookmelding:

– Beklager språkbruken, men for en klovn! Er det noen som ikke har respekt for andre så er det Nosa.

Denne kritikken var skammelig mente Nosa og sier til TV 2 Sporten torsdag at det til tider er vanskelig å forholde seg til alle lagkameratene.

Les også: Igiebor: – Det er skammelig

– Noen ganger er det tøft, det er sannheten, noen ganger er det tøft. Tre andre spillere «liket» statusen og det blir litt vanskelig å nærme seg sånne personer. Man tror det er lagkameraten din, men du kjenner han egentlig ikke.

Helt naturlig
Eriksen ville ikke snakke med TV 2 Sporten, men har beklaget til Nosa. Det er likevel grupperinger i LSK-leiren. Trener Henning Berg avdramatiserer problemene i spillergruppen.

– At noen er mer sammen enn andre er helt naturlig. Noe annet ville vært rart, jeg tipper det er noen i TV 2 som er mer sammen noen andre i TV 2 også.

Se video øverst i saken