Dette kattedyret var trolig en matmons - eller uheldig offer  for en taksidermist uten gangsyn. (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)
Dette kattedyret var trolig en matmons - eller uheldig offer for en taksidermist uten gangsyn. (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)

Utstoppede og inn i hampen stygge: Her er taksidermistenes mørkeste hemmeligheter

Ikke alltid det går like bra når kjæledyret eller jaktbyttet skal stoppes ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Enkelte taksidermister, det vil si de som jobber med å stoppe ut dyr, bør utvilsomt finne seg en annen jobb.

Det tenkte trolig de som opprettet Facebook-gruppen «Badly Stuffed Animals» – en ellevill samling med de mørkeste øyeblikkene til den stolte yrkestradisjonen.

Over 5000 har til nå klikket «Like» på gruppesiden, som er omtalt både i Daily Mail og The Sun. Vi bringer her et par av høydepunktene:

Det er ikke godt å si noe meningsfylt om humøret til apene til høyre, men utstoppingen av hunden til venstre etterlater utvilsomt et inntrykk av at den døde høy på lykkepiller. (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)

Hjort er gjort. Men taksidermisten bak denne jobben er nok for lengst omplassert eller sendt på etterutdanningskurs. (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)

Det kinesiske vannrådyret til høyre burde vurdert en tur til reguleringstannlege. Hva angår glassøynene til den stakkars hunden til venstre, har de fleste trolig sett dårligere forsøk på å etterligne originaler. Disse ligner mest på påsydde knapper... (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)

Blir du skremt av disse kattedyrene? (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)

Uffda: Denne løven ser ut til å ha avsluttet livet med et brutalt krasj i en vegg! (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)

Noe stemmer ikke: Taksidermister burde som minstekrav vite ett og annet om størrelsesforholdet mellom hodet og resten av kroppen. (Foto: facebook.com/badlystuffedanimals)