Carlos Tevez, Manchester City (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Carlos Tevez, Manchester City (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

City takket nei til 300 milloners-bud på Tevez

Manchester City tviholder på stjernespissen og har avslått et bud på 300 millioner fra brasilianske Corinthians.

– Alle jobber for at dette skal skje. Jeg, Corinthians, Tevez, Adrian Ruocco (Tevez' andre agent red.anm.). Det er umulig å si hvordan det ligger an, men jeg tror det nærmer seg.

Kia Joorabchian bekrefter at Corinthians har lagt inn et bud på Carlos Tevez. 27-åringen har uttalt at han ønsker å forlate Manchester City, og mest av alt vil han returnere til klubben han spilte for mellom 2004 og 2006.

Les også:Tévez vil bort fra City - igjen

– Forhandlingene har allerede begynt. Corinthians er i kontakt med oss. Hans og min drøm er å se ham tilbake i Corinthians. Han ønsker å returnere fordi han har en drøm om å vinne Copa Libertadores, sa rådgiveren til ESPN Brasil ifølge Sky Sports tidligere idag.

Avslo 300 millioners bud
Ifølge kilder til Skysports skal Manchester-klubben ha stukket kjepper i hjulene til drømmen ved å avslå budet i kveld.

Budet skal ha vært på hele 35 millioner pund - eller rundt 309 millioner kroner etter dagens kurs.

Les også:Roberto Mancini: – Tevez blir i Manchester City

– Alle jobber for at dette skal skje. Jeg, Corinthians, Tevez, Adrian Ruocco (Tevez' andre agent red.anm.). Det er umulig å si hvordan det ligger an, men jeg tror det nærmer seg. Carlos vil ikke spille for en annen brasiliansk klubb enn Corinthians. Det er helt sikkert. Boca Juniors og Corinthians har en plass i hans hjerte, og han vil bare spille for de klubbene hvis han kommer tilbake til Argentina eller Brasil.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

EIDE TEVEZ: Fotballagent Kia Joorabchian er agent for Carlos Tevez, som nylig ble solgt til Manchester City.  (Foto: CHRIS YOUNG/AFP)
EIDE TEVEZ: Fotballagent Kia Joorabchian er agent for Carlos Tevez, som nylig ble solgt til Manchester City. (Foto: CHRIS YOUNG/AFP)

Corinthians førsteprioritet
Så spørs det om Tevez får drømmen sin oppfylt etter at City avslo budet. Om ikke det blir Brasil så sier allikevel agenten at det er andre muligheter.

Les også:Batista vraker Tevez og Lavezzi

– Førsteprioriteten er Corinthians, men vi har andre alternativer. Han er attraktiv på det europeiske markedet. Han er ikke lenger en gutt, han er en fantastisk spiller, sier Joorabchian.

Dårlig tid
Manchester City bekreftet overfor Skysports tirsdag ettermiddag at klubben har mottatt et bud fra Corinthians for Carlos Tevez' tjenester.

Den megarike klubben har nå altså nok en gang signalisert at de vil tviholde på sin kaptein selv om han selv har bedt om å forlate klubben.

Overgangsvinduet for brasilianske klubber stenger 20. juli, så Corinthians har ikke god tid om de vil eller kan høyne budet.