karpe+diem
karpe+diem

Karpe Diem-Magdi gifter seg i dag

...Med Chirag som forlover.

I dag gifter Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid seg med kjæresten Oda Felicia Sigstad. Bryllupet avholdes på Biri i Gjøvik, hvor bruden kommer fra.

Utfordrende tale

Karpe Diem-kollega Chirag Rashmikant Patel skal være forlover, og twitret nylig om hvor utfordrende det har vært å skulle skrive tale til den gifteklare.

«Umulig å skrive forlovertale til Magdis bryllup. :( Aldri gjort det før. Minner mer om Roast enn <3 til en bror», skrev Chiraq på sin Twitter-profil.

Les også:– Jeg vil knuse ham hver gang

Romantisk frieri

Det var i fjor vår at Magdi avslørte på «Senkveld» at han hadde fridd til sin kjære.

– For to uker siden så kjører han karen her ved siden av meg til Biri, der foreldrene til kjæresten hans bor. Så ringer han på også ramler han inn på stuegulvet, også sier han: «Jeg ber om din datters hånd.» Blir ikke søtere enn det vet du, fortalte Chirag etter godkjennelse fra makkeren.

Les også: Her rundlurer Chirag sin Karpe Diem-kollega

– Kontant ja

25-åringen selv fortalte at selve frieriet involverte en parkeringsplass på Gran. En Toyota Corolla 97 modell, Edith Piaff, ti langstilkede røde roser, en diamantring og et ja.

– Det var et kontant ja, sa en smilende Magdi.

Les mer: Karpe Diem avslører forlovelse i «Senkveld»

Sammen på film

Kvinnen Magdi i dag gifter seg med, medvirker også reklamefilmen for Norsk Resirk sammen med Karpe Diem-gutta. I bakgrunnen på filmen ser man Magdi og en kvinne med en baby.

Magdi og Chirag ble kjent da de gikk sammen på Oslo Handelsgymnasium, og populære Karpe Diem ble startet i år 2000. Siden har gutta hatt stor suksess med blant annet Alarm-prisen og flere Spellemann-statuetter.