Adil Khan i «Norske talenter»
Adil Khan i «Norske talenter»

Adil Khan truet på livet etter Det Nye-intervju

– Får mail om hvordan moren og søsteren min burde voldtas, til at de vet hvor jeg bor.

I den nyeste utgaven av Det Nye uttaler Adil Kahn seg om innvandringspolitikken her til lands, der han blant annet mener at innvandrere bør begynne å følge reglene, og at de har det altfor godt i Norge.

– I Norge tør vi ikke si eller gjøre noe som helst i frykt for å bli kalt rasister. Jeg mener løsningen er ganske enkel: Skal du bo her, i det rikeste og mest fantastiske landet du kan tenke deg, må du lære deg norsk, ta av deg den greia du har på hodet og oppføre deg som en nordmann. Følg reglene. Og oppfører du deg dårlig, slåss, selger dop eller voldtar, da skal du ut. Ingen vil sitte i fengsel i Afghanistan, believe me. Vi har det altfor godt her, sier han til magasinet.

Mailen fylles med drapstrusler

Det har fått folk til å rase, og ifølge Adils egen blogg har mailboksen hans begynt å fylle seg opp med drapstrusler.

«Alt fra detaljer om hvordan søsteren og moren min burde voldtas, til at de vet hvor jeg bor», skriver han i innlegget.

Det er ikke første gang Adil får drapstrusler, og han synes ingenting om det.

«Har vært offer for dette en gang tidligere da jeg i et intervju fortalte at jeg ikke syns noe om de trangsynte, ekstremistene i det pakistanske miljøet som står i veien for ungdommens frie utvikling. Dette var ikke noe hyggelig forrige gang, og jeg kan vel ikke si at jeg syns det er hyggelig nå heller».

Prøver ikke å provosere

Han påpeker videre at det ikke er meningen å provosere noen med sine uttalelser, men han vil at folk skal huske ytringsfriheten i Norge.

«MEN, en ting skal jeg si, og det er at jeg ikke er ute etter å provosere noen. Jeg blir spurt om mange ting i intervjuer, og da velger jeg å være 100% ærlig og si det jeg mener. Det mange kanskje glemmer men som er viktig å huske er at vi faktisk bor i Norge og her har vi noe som heter “FREEDOM OF SPEECH”».

Adil ønsker ikke å kommentere saken overfor «God kveld Norge».

Les også:– Jeg tror jeg må ha psykologhjelp snart