adil
adil

– Ta av deg den greia på hodet og oppfør deg som en nordmann

Adil Khan: – Nå kommer folk til å bli forbanna på meg.

I Norge tør vi ikke si eller gjøre noe som helst i frykt for å bli kalt rasister. – Her er min filosofi, og nå kommer folk til å bli forbanna på meg ... Men det blir gjort altfor mye. Nordmenn er altfor snille!

Dette sier Adil Khan til Det Nye.

Til bladet sier Adil, som har afghansk mor og pakistansk far, at han har mange tanker om hva som kunne vært gjort annerledes i Norge.

Adil har blitt truet på livet etter at «God kveld Norge» omtalte saken. Les mer her.

Mener vi har det for godt

Adil engasjerer seg sterkt i innvandringspolitikken her til lands, og den populære «Norske Talenter»-dommeren mener at løsningen er ganske enkel:

– I Norge tør vi ikke si eller gjøre noe som helst i frykt for å bli kalt rasister. Jeg mener løsningen er ganske enkel: Skal du bo her, i det rikeste og mest fantastiske landet du kan tenke deg, må du lære deg norsk, ta av deg den greia du har på hodet og oppføre deg som en nordmann. Følg reglene. Og oppfører du deg dårlig, slåss, selger dop eller voldtar, da skal du ut. Ingen vil sitte i fengsel i Afghanistan, believe me. Vi har det altfor godt her.

Hva synes du om Adils utspill? Si din mening nederst i saken!

Til høsten er Adil aktuell i hovedrollen i NRKs store dramasatsing «Taxi».

Handlingen utspiller seg i det pakistanske miljøet i Oslo.

Les også: Her raser Talenter-Adil mot guttebandet

Opprørte Bieber-fans

Adil Kahn er kjent for sine sterke meninger om det meste.

I vår langet han ut mot Justin Bieber midt i beste sendetid, og dette førte til furore på Facebook-siden hans.

– Skal jeg være helt ærlig. Han er søt, men han har ikke noe særegent. Han er ikke spesiell. Se på Stevie Wonder da han var liten, se på Michael Jackson da han var liten – det er gudegaver. Justin Bieber skiller seg ikke ut. Vi har folk i denne konkurransen som kicker assen til Justin Bieber. Men han ble plukket opp av Usher, og sånn går det. Da klarer du det. Sorry jenter, sa han i «Norske Talenter».

På sin egen blogg skrev han at han ikke så noen annen løsning enn å flykte til København, der hans kjæreste studerer.

«Under livesending på fredag ble jeg for tredje gang spurt om hva jeg syns om Biebs. Svaret mitt klarte å mobilisere altfor mange jenter under 15 til kamp, så i frykt for å bli steinet til døde måtte jeg rett og slett flykte til København for å få litt kjærlighet og pleie», skrev han spøkefullt.