ryan_giggs (Foto: Matthew Peters, © jp)
ryan_giggs (Foto: Matthew Peters, © jp)

Ryan Giggs' far raser mot sin utro sønn

I harnisk etter utroskapsskandalen: – Jeg har lyst til å klappe til ham.

Ryan Giggs far Danny Wilson er rasende på sønnen. Den tidligere Rugby-stjernen er på ingen måte stolt av sønnens utenomekteskapelige eskapader med sin egen brors kone.

Åtteårig forhold til svigersøsteren

37-åringen som er gift tobarnsfar, hadde en affære med sin bror Rhodris kone Natasha over åtte år.

– Det han trenger er å bli klappet til. Og jeg regner med at jeg er den eneste personen som kan gjøre det. Jeg er forbanna. Jeg har selv ikke snakket med Ryan på flere år, ikke siden han stakk hodet opp i ræva, sier en rasende far ifølge Daily Star.

– Kan ikke forsvare han lengre

Selv har han flere ganger tatt sønnens parti, men nå er det slutt.

Les også: – Ryan Giggs oppsøker hjelp mot sexavhengighet

– Han er min sønn, og jeg har forsvart ham tidligere. Jeg har selvsagt vært stolt over det han har gjort på fotballbanen, men ikke engang jeg kan forsvare ham lengre, ikke med dette han har gjort. Han har ikke tenkt på noen andre enn seg selv, sier den sinte far, som fryktet at en slik avsløring kunne komme.

– Jeg visste noe som dette kunne skje. Han tror han kan gjøre hva som helst. Selv etter det som har skjedd, klarer han ikke å gjøre det som er riktig, fastholder Wilson.

ste_ryan_giggs_a_2330927 (Foto: MNT MFG, © TARGET PRESS)
ste_ryan_giggs_a_2330927 (Foto: MNT MFG, © TARGET PRESS)
– Du skulle tro at han holdt en lav profil, men der er han, og går rundt på en villa som om ingenting hadde skjedd. Jeg er ikke en helgen og har gjort ting jeg ikke er stolt over, men jeg har lært at sånn kan man ikke holde på.

Kan bli bøtelagt

I ettertid av skandalen har Giggs vurdert å legge skoene på hylla. Hans sjef i Manchester United, Alex Ferguson, vil imidlertid beholde ham på laget.

Les også: Ryan Giggs svigerinne: – Ryan gjorde meg gravid

Det er likevel forventet at Giggs får en bot for å ha brakt klubbens rykte i vanry med sin uakseptable oppførsel.