Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Tobey Maguire, Poker
Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Tobey Maguire, Poker

Hollywood-stjernene i pokerskandale

Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio og Ben Affleck avslørt som medlemmer av illegal pokerring.

Kompisene Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Matt Damon og Tobey Maguire er alle medlemmer av en illegal pokerring som nå står for fall.

Pokerskandalen har satt Hollywood på hodet, og Tobey Maguire er en av spillerne som nå blir saksøkt på grunn av at han rett og slett har vunnet for mye penger.

Les også: Leo- og Lively -love i Disneyland.

Saksøkes av pokertaper

En av de dårlige spillerne på det illegale laget er nemlig slått konkurs, og retter fingeren mot Tobey, som har vunnet store pengesummer av ham på den svarte spilleklubben, melder TMZ.com

Tobey skal ifølge radaronline.com ha vunnet nærmere to millioner fra saksøkeren.

Tjent millioner på poker

Spiderman-skuespilleren har ifølge en kilde av nettsstedet vunnet over seks millioner i måneden over en periode på tre år.

Det betyr at Maguire kan ha tjent hundrevis av millioner på ulovlig pokerspilling de siste årene.

Å vinne penger ved illegal pokerspilling er ulovlig i California, da pengene har blitt tjent på uhederlig vis.

Nervøse kjendiser

Dette har ført til at flere av Tobeys pokerglade venner nå skjelver i buksene.

Les også. Lively og DiCaprio slår seg sammen

Også Leonardo DiCaprio, Matt Damon og Ben Affleck skal ha vært med i pokerringen, og hollywoodstjernene har nå blitt bedt av rådgiverne sine om å roe ned på spillingen.

DiCaprio og Damon er dårligst

Ifølge magasinet Star Magazine spilte ikke Damon og DiCaprio så ofte som de andre gutta. Dette fordi de var mye dårligere enn resten av gjengen.

– Sannheten er at Leo er en gjerrigknark. Når han tapte 50.000 dollar ble han helt vill i blikket, sier en kilde til magasinet.

Les også: Rafaeli strutter uten DiCaprio

Hemmelig passord og skuddsikre vester

Pokerturneringene superstjernene deltok i var svært eksklusive. Personlig invitasjon var påkrevd, og pokerlagene besto av rike kjendiser, advokater og businessmenn.

Pokerlagene ble holdt i private hjem, på sunset strip klubben Viper Room eller hotell som Four Seasons og Beverly Hills Hotel. Man måtte ha hemmelig passord for å komme inn, og rommet ble voktet av sikkerhetsvakter iført skuddsikre vester.

Nekter å betale saksøker

Pokerentusiastene spilte kun «Texas Hold-Em», og det var ingen grense på hvor mye man kunne spille for, skriver ivillage.com

Maguires advokat hevder at skuespillernes pokergevinster er lovlige, og Hollywood-stjernen nekter å betale ut summen han er saksøkt for.