Fotballfrue Caroline Berg Eriksen har fått mange kommentarer på at hun har valgt å vise seg i bikini på sin egen blogg.
Fotballfrue Caroline Berg Eriksen har fått mange kommentarer på at hun har valgt å vise seg i bikini på sin egen blogg.

Fotballfruen slanket seg til hun besvimte

– Kroppspresset i dag er enormt.

Fotballfrue-bloggeren Caroline Berg Eriksen snakker nå ut om sitt tidligere svært så kompliserte forhold til mat.

Caroline, som tidligere har blitt sterkt kritisert for å legge ut bilder av sin svært magre kropp på bloggen sin, har benektet at hun har spiseforstyrrelser.

Les også: Fotballfrue slår tilbake mot vektkritikk.

Naturlig slank

– Jeg har alltid vært glad i å trene, og jeg er naturlig slank. Dette er ikke noe jeg kan gjøre noe med, kvinner kommer i alle fasonger og former. Sånn er det bare. Det er ingen som er normale eller unormale. Det er i hvert fall mitt fokus, og også noe jeg prøver å formidle, har hun tidligere uttalt til «God kveld Norge».

Så opp til radmager tenåringsstjerne

Men nå viser det seg at Caroline har hatt problemer med både spising og trening, noe hun skriver om på bloggen sin i dag.

Les også: Stemningen på Blog Awards var anspent.

Ashley Olsen var på den tiden fotballfruens store forbilde, og etter et kjærlighetsbrudd fikk bloggeren dårlig selvtillit, og begynte å hoppe over måltider. Dette, sammen med mye trening, fikk alvorlige konsekvenser for Caroline.

Rett på sykehus

– Jeg kunne gå en hel dag på nesten tom mage, kanskje spiste jeg litt frukt. Den gangen følte jeg at dette var veien til min lykke. Jeg tok så veldig feil. Jeg var inne i en ond sirkel, og ting ble bare verre og verre. Dette sto på som verst i kanskje 6 måneder, før det en dag sa stopp. Jeg hadde vært på trening, og plutselig fikk kroppen nok. Jeg besvimte, skriver hun på bloggen sin.

Besvimelsen førte til at Eriksen ble lagt inn på sykehus, og foreldrene ble vettskremt.

Underernært

– Mamma og pappa var der, og alt føltes plutselig veldig flaut. Hva hadde jeg holdt på med? De var livredde, skriver hun videre.

Årsaken til besvimelsen var mangel på næring sammen med hard trening.

Les også: Toppbloggerens stive priser får folk til å se rødt.

Frisk i dag

Ifølge bloggeren forandret hun livet sitt etter sykehusoppholdet, og har aldri hatt tilbakefall.

Også ektemannen Lars-Kristian Eriksen får mye av æren for at hun i dag har det bra med seg selv.

– Rett etterpå traff jeg Lars-Kristian og alle bekymringer forsvant. Jeg var hodestups forelsket igjen, følte meg attraktiv, og ikke det grann usikker. Mat ble både hyggelig og nødvendig, og bilder av altfor slanke kjendiser var ikke lenger et fokus for meg, røper hun på bloggen.

Sunn og slank

Hun understreker at det er fult mulig å være slank uten å være syk, og at alt for harde slankekurer kun vil føre til kortvarig vekttap.

«God kveld Norge» har vært i kontakt med Caroline Berg-Eriksen, som viser til blogginnlegget, og ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.