Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den costarikanske landslagsspilleren Dennis Marshall omkom, sammen med sin kone, i en bilulykke i hjemlandet torsdag. Spilleren hadde bare noen få dager tidligere scoret utligningsmålet for Costa Rica mot Honduras i kvartfinalen i Gold Cup - en kamp de senere tapte på straffekonk.

LES OGSÅ: Fotballspiller fra Costa Rica døde i bilulykke

Sent torsdag kveld mottok Aalborg-kaptein og landslagsspiller Kjetil Wæhler en telefon fra sin agent, som fortalte om Marshalls bortgang.

– Det kom som et sjokk, og det var svært vanskelig å bearbeide der og da, sier Kjetil Wæhler til TV 2 Sporten.

Artikkelen fortsetter nedenfor!

Dennis Marshall (Foto: Mike Stobe/Afp)

Landslagsstopperen, som for tiden er på familieferie i Lillesand, har nemlig samme agent som Marshall, og fikk dermed ansvaret for å informere Aalborg-trener Kent Nielsen om hva som hadde skjedd.

– Jeg fikk en telefon fra min agent rundt halv elleve torsdag kveld, og han fortalte hva som hadde skjedd. Jeg ringte så treneren for å informere ham, sier Wæhler.

Resten av Aalborg-laget fikk høre den tunge beskjeden fra treneren på et møte i dag morges, og har fått fri resten av dagen til å bearbeide sorgen.

Marshall kom til den danske klubben i 2009, og som kaptein fikk Wæhler god kontakt med med spilleren som plutselig befant seg i et nytt lag og nytt land.

– Det var en veldig hyggelig og fin fyr, og det føles nesten helt uvirkelig det som har skjedd. Som kaptein for laget fikk jeg god kontakt med ham da han kom hit, ettersom han ikke kjente til språket og omgivelsene, avslutter Wæhler.

Dennis Marshall ble 25 år gammel.