HATTEMOTE: Usikker på hvilken hatt du bør velge i sommer? Vi gir deg tipsene til sesongens hatter, og gir deg tips til hvordan du kan style antrekk og hatt.
HATTEMOTE: Usikker på hvilken hatt du bør velge i sommer? Vi gir deg tipsene til sesongens hatter, og gir deg tips til hvordan du kan style antrekk og hatt.

Finn sommerhatten som passer for deg

En hatt er det ultimate tilbehøret. Slik styler du sommerens hotteste hatter.

Sliter du med å finne hatter som kler deg? Her er sommerens fineste hatter!

Det perfekte tilbehøret

Denne sommeren er det ikke bare lange, flagrende kjoler og shorts som gjelder. Du må også tenke på tilbehøret! Hatten er den perfekte måten å fullføre et antrekk på! Den er ikke bare moteriktig, men også veldig praktisk for å skjule en dårlig hårdag, eller for å beskytte deg mot solen.

LES OGSÅ: Sommersalg: Gjør et salgskupp

Hatten er det ultimate tilbehøret, og kan kombineres med ethvert antrekk for den ultimate styling. La deg inspirere av sommerens hatter lenger ned i saken!

FIN MED HATT: (Øverst f.v.) Svart hatt med blomstrete mønster  (kr 235, Accessorize), svart turban (kr 120, asos.com), beige hatt med svart sløyfe(kr 250, asos.com), svart hatt med svart sløyfe(kr 200, asos.com), grå hatt med svart sløyfe og fjær(kr 200, asos.com), militærgrønn caps(kr 49, H&M).  (Foto: Collage: Martine Onstad)
FIN MED HATT: (Øverst f.v.) Svart hatt med blomstrete mønster (kr 235, Accessorize), svart turban (kr 120, asos.com), beige hatt med svart sløyfe(kr 250, asos.com), svart hatt med svart sløyfe(kr 200, asos.com), grå hatt med svart sløyfe og fjær(kr 200, asos.com), militærgrønn caps(kr 49, H&M). (Foto: Collage: Martine Onstad)

Romantisk stil med en vri

Hvis du vil gå for den romantiske stilen som er sentral i motebildet denne sommeren, kan du gå for en hvit kjole med blonder eller blomsterprint, og toppe den med en beige eller hvit hatt. Suppler gjerne med et par par Converse-sko for å røffe opp antrekket.

LES OGSÅ: Velkommen til en hvit vår

Prikken over i'en

I en hektisk hverdag er det lett å hive på seg et par dongerishorts og en t-skjorte. Style antrekket med en hatt, så ser du med en gang mer moteriktig ut! Gå for den klassiske «bowler»-hatten eller en klassisk hatt i filt med fjærdekor.

LES OGSÅ: Ville du latt kjæresten din gå kledd slik?

KJENDISER MED HATT: Sienna Miller, Isabel Lucas og Paris Hilton er alle glade i å bruke hatt.  (Foto: FOTO: Stella Picture Collage: Martine Onstad)
KJENDISER MED HATT: Sienna Miller, Isabel Lucas og Paris Hilton er alle glade i å bruke hatt. (Foto: FOTO: Stella Picture Collage: Martine Onstad)

Maximalt med hatt

Denne sommeren er det lange kjoler og skjørt som gjelder både for kjendisene og moteriktige kvinner. Maxiskjørt og kjoler passer godt til hatt. La deg gjerne inspirere av kjendiser som bruker hatt. Kjole og hatt kan brukes både på fest og til hverdags.

LES OGSÅ: Finn sommerkjolen som passer for deg

Lang maxikjole, hvit hatt, beige hatt, topp og dongerishorts.  (Foto: Collage: Martine Onstad)
Lang maxikjole, hvit hatt, beige hatt, topp og dongerishorts. (Foto: Collage: Martine Onstad)

Strandmote

Når du skal på stranda, er det nærmest obligatorisk med hatt. En hatt beskytter både hår og hodebunn fra solens skadelige stråler. Og hvorfor ikke være stilig samtidig? Med en stråhatt blir du både beskyttet mot solen og moterikig på samme tid. Og husk, du trenger ikke å være kjendis for å bruke hatt! Kjendisene skjermer seg mot blitzregn fra fotografer, men vi trenger jo å beskytte oss mot de sterke strålene fra sola!

LES OGSÅ: 10 tips som gjør huden glad

Stråhatt, hatt, collage
Stråhatt, hatt, collage