DRØMMER DU OM DÅDYRVIPPER: Vil du ha lange og fyldige øyenvipper? Vi har testet vippeextensions med CosmoLash , som lover dådyrvipper i opptil 5 uker. Men funker det?
DRØMMER DU OM DÅDYRVIPPER: Vil du ha lange og fyldige øyenvipper? Vi har testet vippeextensions med CosmoLash , som lover dådyrvipper i opptil 5 uker. Men funker det?

Test: Dådyrvipper uten maskara?

Vi har testet vippeextensions.

Drømmer du om lange og fyldige øyenvipper? Glem vippetang og maskara! Vippeextensions lover deg dådyrvipper som holder i opptil fem uker. Vi har testet vippeextensions med CosmoLash. Har du prøvd vippeextensions? Delta i avstemningen under!

Hva er vippeextensions?

Vippeextensions med CosmoLash er syntetiske vipper som festes til dine naturlige øyenvipper som en forlengelse av det allerede eksisterende håret. De syntetiske vippene skal ikke falle av før dine naturlige vipper fornyes, og skal holde i opptil fem uker. Vippeextensions finnes i forskjellige lengder, tykkelser og farger, og har en naturlig bøy.

LES OGSÅ: Test: Skinnende blanke negler i to uker?

FØR VIPPEEXTENSIONS: Vippeextensions er perfekt for deg som
  har naturlig korte øyenvipper, eller deg som ikke vil bruke maskara hver
  dag.
FØR VIPPEEXTENSIONS: Vippeextensions er perfekt for deg som har naturlig korte øyenvipper, eller deg som ikke vil bruke maskara hver dag.

Hvordan fungerer vippeextensions?

Vi testet vippeextensions hos Chill Spa i Oslo. En behandling tar omtrent to timer, og du ligger med øynene lukket gjennom hele behandlingen. De nedre øyenvippene festes med teip, før de syntetiske vippene festes én og én til de naturlige øvre øyenvippene. Behandlingen er smertefri, og nærmest avslappende. Enkelte øyenvipper kan bli limt sammen under behandlingen, og det kan være ubehagelig å løsne på dette. Etterfyll bør gjøres hver 2-3 uke.

LES OGSÅ: Vi tester «superstrikker»

ETTER VIPPEEXTENSIONS: Vippeextensions med CosmoLash skal vare
  i opptil fem uker. Behandlingen tar ca to timer, og de syntetiske vippene
  festet én og én til dine naturlig øyenvipper.
ETTER VIPPEEXTENSIONS: Vippeextensions med CosmoLash skal vare i opptil fem uker. Behandlingen tar ca to timer, og de syntetiske vippene festet én og én til dine naturlig øyenvipper.

Hvordan etterbehandle vippeextensions?

Vippeextensions med CosmoLash skal være i opptil fem uker. For best mulig resultat og lengst mulig levetid, er det viktig å etterbehandle vippeextensions riktig:

* Vippeextensions skal ikke utsettes for vann de første 12 timene etter behandlingen.

LES OGSÅ. Skjønnhetsproduktene du alltid bør ha i vesken

* Unngå dusj, svømming, sauna eller boblebad de første 12 timene etter behandlingen.