anne marie ottersen sommertid
anne marie ottersen sommertid

– Jeg tisset på meg under filminnspilling!

– Jeg må med skam bekjenne at jeg slappet av i alle muskler – det fikk konsekvenser. Se video!

Anne Marie Ottersen gjestet denne uken «Sommertid».

Skuespilleren, som har gjort stor suksess innen både tv, teater og film, begynte sin karriere på nationalteateret allerede som treåring.

Dermed har hun rukket mange roller frem til sitt voksne liv. Og etter 41 år som skuespiller på nationalteateret kan hun se tibake på en karriere spekket med høydepunkter.

Se også: Einar Gelius: – En av de største krisene i livet mitt

Latterkrampe

Et øyeblikk hun ikke kan glemme er da hun spilte inn dramakomedien «Hustruer» i 1975.

Sammen med skuespillerne Katja Medbøe og Frøydis Armand hadde hun hovedrolle i filmen.

Anne Marie avslører at hun presterte å tisse på seg under et av opptakene til komedien.

– Det var klokken fire om morgenen. Vi tøyset fryktelig vi fire; Anja (Regissør, journ. anm.), Katja, Frøydis og jeg hadde det utrolig morsomt sammen, sier hun.

Uhellet skjedde da de skulle gå bortover Gyldenløvesgate i Oslo. Der var det en kum som var kledd med plastikk, og den skulle Frøydis falle ned i uten at noen skulle merke det.

– Så sa Frøydis , «å, jeg er så redd for å falle ned i den kummen» - med ganske mørk stemme. Så datt hun ned med et splæsj og et bråk. Så sier jeg til Katja «og det der skulle vi liksom ikke merke?» sier Anne Marie lattermild.

Send inn din video til Sommertid: Slik gjør du det!

– Slappet av i alle muskler

Dermed fikk de fullstendig latterkrampe og knakk sammen.

– Jeg må med skam bekjenne at jeg slappet av i alle muskler – det fikk konsekvenser. Jeg rett og slett tisset på meg. Jeg var helt våt og det rant.

Heldigvis hadde Anne Marie en ekstra bukse med seg denne dagen, men opptaket ble det ikke tid til å ta på nytt. Dermed er det dette opptaket som ble brukt i filmen.

– Jeg tenkte «Gudskjelov har jeg to bukser», og jeg tenkte vi måtte gjøre det opptaket en gang til. Det gjorde vi ikke, så det er det opptaket som er på filmen, avslutter hun.

Ble syk

Likevel er det ikke bare humor som har preget Anne Marie Ottersens karriere. I 2007 opplevde hun å få en hjernesvulst. Les mer om sykdommen hos God Kveld Norge: Hjernesvulst snudde Anne Marie Ottersens liv på hodet