Frank Lampard og Luka Modric (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Frank Lampard og Luka Modric (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Modric innrømmer: – Jeg vil spille for Chelsea

Tottenhams kroatiske juvel ønsker å forlate klubben til fordel for byrivalen.

Onsdag kveld valgte Tottenham å takke nei til et bud fra Chelsea på midtbanespilleren Luke Modric, men de må nok forberede seg på et nytt bud etter midtbanespillerens nyeste intervju.

– Jeg vil spille for Chelsea
Den lille kroaten har stått på ønskelisten til flere av Europas største klubber i lang tid. Nå har han bestemt seg for hvor han vil fortsette karrieren.

– Jeg vil spille for Chelsea. Det er mange som ønsker å spille for Chelsea, for de er en av verdens beste klubber, og jeg er en av dem. Men vi får se hva som skjer, sier Modric ifølge The Guardian.

Les også: Chelsea-bud på Luka Modric
Les også: Terminlisten for Premier League klar

Chelsea endte på andreplass i Premier League forrige sesong, mens Tottenham ble nummer fem. Modric ønsker å spille på et lag som kjemper om titler, og mener at Chelsea er det rette valget.

– De beveger seg i riktig retning og alt ved klubben virker veldig bra. De er det eneste laget som har lagt inn et bud for meg og akkurat nå er de mitt førstevalg.

Skryter av Tottenham
Siden han kom til Tottenham i 2008 har Modric rukket å bli en av fansens aller største favoritter. 25-åringen vet at det kommer til å bli vanskelig å forlate klubben som han har spilt for i tre sesonger.

– Jeg vil ikke krangle med Tottenham. Jeg ønsker å forlate klubben på en måte som gjør at jeg fortsatt er venner med dem. Jeg har hatt tre flott år der. Fansen er glimrende og klubben er glimrende.

Les også: – Vi må beholde Modric

– Jeg elsker dem og de elsker meg, men jeg må tenke på hva som er best for karrieren. Men aller først må jeg snakke med styrelederen og høre hva han synes. Jeg vet ikke når det blir, men snart, forteller Modric.

Tottenham nekter å selge
Lørdag la Tottenham ut en pressemelding på sine egne hjemmesider. Der forteller styreleder Daniel Levy at klubben ikke har planer om å selge noen av sine nøkkelspillere, inkludert Modric.

– Med all respekt for Luka Modric, vi kommer ikke til å selge ham, uansett pris, til Chelsea eller noen andre klubber, sier Levy.

Harry Redknapp (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Harry Redknapp (Foto: Adam Davy/Pa Photos)