Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For to uker siden ble Mira Craig mamma til en velskapt gutt for første gang. Sønnen har fått navnet Mio Amioko, og Mira delte selv nyheten om fødselen på sin Facebook.

Stor stas

På den røde løperen under årets VG-lista kom den nybakte moren for å hygge seg i festlig lag, mens kjæresten satt barnevakt. Det gledet hun seg veldig til.

– Jeg har det veldig bra. Det er første gang på lenge at jeg er ute, så jeg skal kose meg og det tror jeg blir veldig bra.

Og artisten legger ikke skjul på at hun synes det er stor stas å være mor til lille Mio.

– Det er kjempedeilig. Det er utrolig spesielt, jeg har aldri opplevd noe lignende selvfølgelig. Det tar stort sett mesteparten av tiden, men det er veldig hyggelig. Jeg koser meg.

Se intervju med Mira i videovinduet under:

Les også: Mira Craig spiller inn album tre dager før termin

Drikker mye melk

28-åringen tok keisersnitt etter å ha hatt smertefulle rier i flere dager.

«Det var en lang reise, tre dager med smertefulle rier. De prøvde alt, lystgass og epidural, de tok vannet og ga drypp», skrev hun den gang på Facebook. Mira forteller at det står veldig bra til med den lille.

– Veldig bra. Han koser seg, og er sunn og frisk. Han drikker veldig mye melk - hele tiden faktisk, sier en lattermild Mira.

Nå har sangfuglen store planer om å kombinere artistkarrieren og mammarollen.

– Jeg har spilt inn skive mens jeg var gravid, og det har jo funket. Jeg begynner i studio igjen om et par uker, så vi får se. Men det er andre som greier det fint, så jeg får bare satse på at det går bra.