Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sommerens kanskje heteste overgansobjekt er Alexis Sánchez.

Den chilenske angriperen har hatt en strålende sesong i Udinese og er ønsket av flere storklubber.

Det har også fått prisen til å skyte i været, og Udinese gjør også alt for å få igang en skikkelig budkrig mellom interessentene.

- Det er fem klubber som gjør alt for å få ham: Barcelona, Manchester City, Manchestere United og to italienske klubber, sier Udineses transferkonsulent Stefano Antonelli til Sky Sport Italia.

Fem bud
Zebrette håper på å få over 250 millioner kroner for juvelen.

- Det er tilbud fra alle de klubbene. Vi ønsker ikke å skape en budkrig, men han er et stort navn på transfermarkedet nå, og alle ønsker ham, sier Antonelli.

Snarlig avgjørelse
De to italienske klubbene er høyst sannsynlig Juventus og Inter. Sistnevnte var lenge i førersetet, men uenighet om pris og mulige spillere i bytte har gjort at Nerazzurri muligens må se Sánchez glippe.

- Vi vil få vite i løpet av de neste dagene hvor Sánchez drar. Alle klubbene har en mulighet for å signere ham, men jeg har en følelse nå av det er mest sannsynlig at han drar utenlands, mener Antonelli.

Og selv om City har en utømmelig konto og byrival United har vist økonomiske muskler for å konkurrere, tror agenten Sánchez slutter seg til stjernegalleriet hos Mesterliga-vinnerne.

- Barcelonas mektige ankomst til scenen har forandret scenariet noe, sier Antonelli.