Alex McLeish har sagt opp jobben som Birmingham manager, men må vente før han får lov til å forhandle med nye klubber. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Alex McLeish har sagt opp jobben som Birmingham manager, men må vente før han får lov til å forhandle med nye klubber. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Birmingham nekter McLeish å snakke med andre klubber

Styret i Birmingham City er opprørt over at Alex McLeish sa opp som manager i klubben via mail.

Søndag kveld kom meldingen om at Alex McLeish hadde valgt å si opp jobben som manager i Birmingham City - via e-post. Det har ikke falt i god jord hos styreleder Peter Pannu.

– At jeg fikk en mail mens jeg var på forretningsreise i Amsterdam forteller alt, sier Pannu ifølge Sky Sports.

Får ikke snakke med Aston Villa
Og som om det ikke var nok med at McLeish har sagt opp jobben sin, fulgte også ryktene om at han er aktuell for den ledige jobben i Aston Villa, Birminghams erkerival. Men Birmingham har ingen planer om å la McLeish få snakke med Villa, eller noen andre klubber, med det aller første.

– Han er fortsatt under kontrakt med Birmingham City, og vi vil ikke gi ham rettigheter til å snakke med noen utenfor klubben til denne saken er løst, forteller Pannu.

Les også: McLeish sa opp via e-post - kan ta over erkerivalen Villa

Selv om Birmingham ikke vil la McLeish snakke med noen andre klubber, jobber de allerede med å hente en erstatter. Portsmouth Steve Cotterill og tidligere Newcastle-manager Chris Hughton er for øyeblikket de to heteste kandidatene.

– Støttet ham hele veien
Peter Pannu skjønner ikke hvorfor McLeish har valgt å si opp stillingen i klubben. Han mener at skotten har hatt full tillitt fra klubben helt siden han ble ansatt i 2007.

– Vi har brukt 40 millioner pund og støttet ham hele veien. Det vi sitter igjen med er et nedrykk og en manager som forlater klubben, sier styrelederen.

Les også: Her er mandagens Premier League-rykter