Maren Kallhovd gikk ikke av veien for å lage bølger inne på skandalehotellet. Hun var blant annet intim med flere av guttene der inne, og er blitt mye omtalt i kjølvannet av programmet. Men nå er realitystjernen lei.

— Jeg er ferdig med Paradise Hotel nå. Det er over og jeg gidder egentlig ikke tenke mere på det. Jeg gidder ikke høre på hva folk snakker om når det kommer til Paradise lenger. Jeg er ikke Paradise-Maren, jeg er Maren Kallhovd, sier hun bestemt.

Falske mennesker

Maren har flere dårlige minner fra innspillingen av serien.

– Det verste med oppholdet er at man ikke blir kjent med de menneskene som er der. Man kan ikke stole på noen og man vet aldri om de er ekte eller om de er falske. Det var kjipt, forteller hun til God Kveld Norge.

Hun mislikte også en del av reglene som produksjonsselskapet hadde innført.

– De var skikkelig kjedelige. Vi fikk leggetider og mange andre regler som vi måtte følge. Vi trodde vi skulle på ferie, men det ble ikke det med alle de tingene vi måtte ta hensyn til, sier Maren.

Maten var best

På spørsmål om hva som er hennes beste minne fra hotellet, trenger hun ikke lang betenkningstid.

– Det beste med hele Paradise var helt klart maten. Masse deilig meksikansk mat. Det er uten tvil det jeg husker best, forteller Maren.

Siste episode av Paradise Hotel ble sendt 2.juni, og det var Madelen Voreland Berås og Niklas Vindel som stakk av med seieren og 150 000 kroner hver.