NÆR KLUBBYTTE? Charlie Adam blir nok ikke å finne i Blackpool drakt neste sesong, men det er fortsatt usikkert hvor midtbanespilleren ender opp. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
NÆR KLUBBYTTE? Charlie Adam blir nok ikke å finne i Blackpool drakt neste sesong, men det er fortsatt usikkert hvor midtbanespilleren ender opp. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Her er mandagens Premier League-rykter

Liverpool har fem navn på «handlelisten». Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
The Gunners har fortsatt lyst til å hente Boltons ettertraktede midtstopper Gary Cahill. Nå vurderer Arsene Wenger å tilby den spanske 18-åringen Ignasi Miquel som en del av overgangen. Det er imidlertid ikke ventet at Bolton vil takke ja til Wengers forslag, ettersom de ønsker å få mest mulig penger for Cahill.

Les også: Robin van Persie går hardt ut mot engelske fotballspillere

Hvis Cesc Fabregas velger å forlate Arsenal er det ventet at Wenger vil få en lettere jobb med å overtale Samir Nasri om å bli i klubben. Det spekuleres også i om deler av pengene fra et salg av Fabregas vil gå med til å hente Stewart Downing fra Aston Villa.

Aston Villa:
I går kom ryktene om at Alex McLeish er favoritt til å ta over jobben som manager i klubben, etter at han sa opp jobben hos erkerival Birmingham via mail. Signalene fra de engelske avisene er mikset. Noen mener at McLeish er så godt som klar for Villa, mens andre skriver at han ikke er blant kandidatene for jobben.

Les også: McLeish sa opp via e-post - kan ta over erkerivalen Villa

Real Madrids defensive midtbanespiller Fernandro Gago skal være et av målene til klubben, med eller uten Alex McLeish som manager. Det er ventet at Liverpool er den tøffeste konkurrentene i kampen om å sikre seg underskriftent til argentineren.

Blackburn:
Det er ingen hemmelighet at Roque Santa Cruz er ønsket tilbake på Ewood Park. Blackburn er villig til å betale opp til 6,5 millioner pund for spissen fra Paraguay, men det spørs om Manchester City vil godta det budet. De betalte nemlig godt over det dobbelte av den prisen når Santa Cruz ble hentet fra nettopp Blackburn for to år siden.

Bolton:
Owen Coyle håper fortsatt at han skal klare å hente Beram Kayal fra Celtic. Den skotske toppklubben takket nei til et bud på 2 millioner pund for den israelske midtbanespilleren. Nå er Bolton ifølge rapportene villige til å by det dobbelte for 23-åringen.

Chelsea:
Det virker stadig mer sannsynlig at Didier Drogba forsvinner fra Chelsea i løpet av sommeren. AC Milan er lystne på å hente ivorianeren til Italia, hvor han kan danne spisspar sammen med Zlatan Ibrahimovic.

Palermo har gitt opp å beholde Javier Pastore. Klubbpresident Maurizio Zamparini forteller til italienske medier at den unge argentineren snakker mer til sin agent enn ham, og at han regner med at argentineren drar fra klubben. Chelsea har fulgt Pastore i lang tid.

Everton:
David Moyes ønsker å hente Demba Ba fra West Ham United, men er frustrert over den spissens lønnskrav. Nå har klubben kommet med et siste forslag til senegaleseren.

Flere spanske klubber følger nøye med på Evertons skadeforfulgte midtbanespiller Mikel Arteta. Valenica har vært ute etter Arteta før, men ikke klart å overbevise Moyes til å selge stjernespilleren. Men ettersom Everton har et stort behov for mer penger, kan Moyes bli tvunget til å gi slipp på Arteta.

Fulham:
Fulham vil gjerne hente inn flere forsterkninger, men har ikke de økonomiske midlene til å kjøpe de aller største navnene. Derfor vurderer Martin Jol å hente inn spillere på lån i stedet. Tottenhams David Bentley og Liverpools Joe Cole er blant navnene som blir nevnt.

Den ungarske keeperen Csaba Somogyi ble en av favorittene til Jol da han prøvespilte for Ajax mens Jol var i klubben. Nå håper Somogyi, som til daglig spiller i Rakospalotai EAC, at han fortsatt er et interessant navn for den nederlandske manageren.

Liverpool:
Liverpool Daily Post mener å vite at Kenny Dalglish har så mye som fem navn på handlelisten, og at alle fem kan bli klare for klubben i løpet av kort tid. Disse fem er: Arsenals venstreback Gael Clichy, Southamptons unge stortalent Alex Oxlade-Chamberlain, Blackpools Charlie Adam, Stewart Downing i Aston Villa, samt Ipswich-spissen Connor Wickham. Det kan bli en travel uke på Anfield.

Les også: Gerrard med stikk til kjepphøye spillere: – Fotballspillere må gi tilbake til fansen

Manchester City:
City vil ikke gi opp Alexis Sanchez. Udinese-spilleren har vært linket til Barcelona i lang tid, og det er fortsatt de som ligger best an til å sikre seg 22-åringen. Men nå skal City ha lagt inn et bud på rundt 230 millioner pluss Vladimir Weiss.

Manchester United:
Det meste handler fortsatt om Phil Jones for Sir Alex Ferguson. I går ble det meldt at Blackburn hadde satt opp prisen på stoppertalentet og at United kunne miste spilleren som de fleste regnet som klar for klubben. I dag mener de fleste å vite at avtalen mellom Jones og United er i boks, etter at 19-åringen skal ha gitt klar beskjed om at han vil til Manchester United.

Newcastle:
Lorient-spissen Kevin Gameiro kommer ikke til Newcastle. Gamerio ble linket til flere Premier League-klubber, inkludert Newcastle, men har nå skrevet under for Paris Saint-Germain.

Det er liten tvil om at Newcastle planlegger å hente inn en skikkelig erstatter for Andy Carroll i løpet av sommeren, men de engelske mediene er fortsatt usikre på hvem det kommer til å bli. Gervinho er fortsatt et hett navn, men Alan Pardew er ikke den eneste manageren i Premier League som vil hente ivorianeren fra Lille.

Norwich:
Norwich vil gjerne hente Matthew Mills fra Reading, men har fått konkurranse fra flere lag, inkludert Stoke og West Bromwich. Tony Pulis og Stoke skal være villig til å betale 3 millioner pund for stopperen, en sum det er tvilsomt om Norwich kommer til å matche.

QPR:
Meksikaneren Giovani dos Santos har ikke fått det til i Tottenham, og har blitt lånt ut flere ganger etter at han kom fra Barcelona. Nå kan QPR være neste stoppested for den tekniske midtbanespilleren. Neil Warnock ser ikke på dos Santos som en erstatter for stjernspiller Adel Taarabt, men heller en som kan tilføre laget enda mer kreativitet.

Stoke:
Stoke har kastet seg inn i kampen om å hente Readings midtstopper Matthew Mills. Etter at Abdoulaye Faye forsvant fra klubben, har Tony Pulis ønsket å hente inn noen som kan legge press på Ryan Shawcross og Robert Huth i kampen om de to midtstopperplassene.

Sunderland:
Svenske Alexander Milosevic kan være på vei til Premier League. Sunderland er en av flere engelske klubber som ser på AIKs 18-åring som et stort talent.

Roman Pavljutsjenko kommer trolig ikke til å bli solgt fra Tottenham med det aller første. Sunderland vil gjerne hente russeren fra White Hart Lane, men ifølge agenten er Pavljutsjenko fornøyd hos Spurs.

Swansea:
Villarreal har advart Swansea mot å prøve seg på midtbanespilleren Marcos Senna. Den spanske klubben ønsker å beholde Senna, tross en vanskelig økonomisk situasjon.

Tottenham:
Harry Redknapp vil gjerne hente inn en ny sentral midtbanespiller. Scott Parker ønsker en overgang fra West Ham til Spurs, men må sannsynligvis vente en liten stund før det kan bli en realitet. Akkurat nå er det nemlig ventet at Redknapp kommer til å bruke mye tid på å overbevise Evertons Jack Rodwell om at han bør flytte fra Liverpool til London.

Birmingham har gjort det klart at Roger Johnson er til salgs.

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

West Bromwich Albion:
Med Thomas Kuszczak på tilbake til klubben kan Scott Carson forsvinne bort. Tyrkiske Bursaspor er veldig interessert i å hente den 25 år gamle keeperen.

West Brom er også blant klubbene som prøver å hente Matthew Mills fra Reading.

Wigan:
Wigan kan glede seg over at Roberto Martinez mest sannsynlig kommer til å fortsette som manager for klubben. Martinez var aktuell for den ledige jobben i Aston Villa, men skal nå ha bestemt seg for å fortsette i Wigan, og kan derfor konsentrere seg om å hente inn forsterkninger til klubben.

Wolverhampton Wanderers:
Wolves vil hente Shane Long fra Reading, men de er ikke alene. Den tyske storklubben Bayern Munchen vurderer å legge inn et bud på rundt 70 millioner kroner for spissen.