VRAKET: Cristiano Ronaldo får ikke muligheten til å juble for scoringer mot Real Zaragoza på lørdag. (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)
VRAKET: Cristiano Ronaldo får ikke muligheten til å juble for scoringer mot Real Zaragoza på lørdag. (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)

– Får han 182 mill i året sier Cristiano Ronaldo ja til City

Inkludert overgangssum til Real Madrid og lønn til Ronaldo vil det koste Manchester City 2,2 milliarder kroner.

Ifølge Sunday Mirror har Real Madrids Cristiano Ronaldo fortalt venner at Manchester City vil kjøpe ham.

City hevder de ikke har tatt kontakt med Real Madrid-stjernen, men Ronaldo skal visstnok ha fortalt venner at han skal ha blitt uformelt kontaktet representanter for City-eier sjeik Mansour og blitt tilbudt en vanvittig lønningspose.

Les også: Derfor er Cristiano Ronaldo Riises forbilde
Les også: Ronaldo mer enn dobbelt så dyr som hele Norge

182 mill i året
Så spørs det om den er stor nok. Cristiano Ronaldo har nemlig satt opp sin helt egen liste over hvilke krav han har dersom en overgang til Manchester City skal være aktuelt.

Ronaldo vil ha en ukelønn på £400 000, noe som igjen tilsvarer rundt 3,5 millioner kroner.

Skulle han få det vil lønnsslippen alene være på 182 millioner kroner.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Krever kapteinsbindet
I tillegg vil han ha en garanti om at han alltid vil være klubbens best betalte spiller, samt at han krever trøye nummer sju og kapteinsbindet.

– Cristiano sier det har vært kontakt mellom ham og en tredjepart. Han sier han er ekstremt smigret over hvor langt de er villig til å gå. Han hevder de vil betale det som skal til får å få ham til å bli en Manchester City-spiller, sier en kilde til Sunday Mirror.

I Spania hevdes det at Ronaldo er blitt desillusjonert over taktikken til José Mourinho, og at Real Madrid kan selge superstjernen dersom det tikker inn et bud på vanvittige 1,33 milliarder kroner.

Les også: Ronaldo satte scoringsrekord i målfest

2,2 milliarder totalt
Ifølge den britiske tabloidavisen vil Cristiano Ronaldo i så fall koste City vanvittige 2,2 milliarder bare i overgangssum og grunnlønn.

Cristiano Ronaldo selv har tidligere sagt at han kun vil spille for sin gamle klubb Manchester United dersom han returnerer til England, og det hører selvfølgelig til historien at det er «silly season» nå.

Så gjenstår det å se om dette bare er tull, eller om den velfylte lommeboken til sjeik Mansour vil sørge for tidenes suverent dyreste fotballovergang.